Masrafsız Süper Kredi Başvurusu 4411'e SMS Göndererek Yapılabiliyor

Yeni Bir Süper Kredi Kampanyası Var mı? Yapı Kredi Bankası'nın artık başlıbaşına marka haline gelen ihtiyaç kredisi ürünü Süper Kredi'de fırsatlar ve sürprizler bitmek bilmiyor. Süper Kredi'nin son kampanyasında masrafsız 36 ay ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Üstelik aylık % 1.07 faiz oranıyla. Son kampanya ile günde 10 TL'ye 9.000 TL Süper Kredi kullanılabiliyor. 9.000 TL kredi için sigorta tutarı ise 49 TL civarında gerçekleşiyor. 36 ay vadeli olarak 9.000 TL Süper Kredi kullananlar ayda 314 TL taksit ödüyorlar. Bu tutar ise günlük 10 TL civarında bir geri ödeme anlamına geliyor. Böylece günde 10 TL'ye 9.000 TL ihtiyaç kredisi kolaylıkla kullanılmış ve 36 ayda geri ödenmiş oluyor. Süper Kredi masraf ödemeden kullanılıyor.

Süper Kredi Başvuru Yolları Neler? Yapı Kredi Süper Kredi için en pratik başvuru yolu 4411'e SMS göndermek olsa gerek. Süper Kredi için başvuru yapmak isteyenlerin Bireysel yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazarak boşluk bırakıp aylık net geliri ekleyerek 4411'e SMS olarak göndermeleri yeterli oluyor. SMS ile Süper Kredi başvurusunun yanısıra internetten, bankanın web sitesini ziyaret edip Kredi Şimdi linkine tıklayarak da başvuru yapılabiliyor. Kuşkusuz isteyenler en yakın Yapı Kredi Bankası şubesini ziyaret ederek Süper Kredi başvurusu yapabiliyorlar. 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nı arayarak ya da en yakın Yapı Kredi ATM’sine giderek de Yapı Kredi Bankası Süper Kredi başvurusu yapılabiliyor.

Kredi Başvurusunda Hangi Belgeler İsteniyor? Süper Kredi başvurularında nüfus cüzdanı ve gelir belgesi fotokopilerinin yanısıra son 3 aya ait bir adrese dayalı bir hizmet aboneliği faturası ya da bu tarihler içinde alınmış ikametgah belgesi isteniyor. Yapı Kredi Bankası'nın emekli müşterileri sadece nüfus cüzdanı, kamu çalışanı müşterileri ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi başvuruları çok kısa zaman içinde incelenerek sonuçlandırılıyor.

Hiç yorum yok: