ING Bank Turuncu Hesap Faiz Oranı Arttı 9.75 Hoş Geldin Faizi

Vade derdi olmadan vadeli gibi kazandıran, her zaman piyasa koşullarının üzerinde getiri sağlayan Turuncu Hesap faiz oranları arttı. Yeni oranlar tasarruf sahiplerini tatmin edecek düzeylerde yüksek kazanç getiriyor. Hesap açılışıyla birlikte ilk 30 gün için uygulanan Hoş Geldin Faizi yıllık % 9.75'e yükseldi. İlk bir aydan sonra geçerli olan Turuncu Hesap faiz oranları da oldukça memnun edici düzeylerde. Yeni faiz oranlarına göre ilk 30 gün sonrası 50.000 TL'ye kadar olan mevduatlar için % 8.25 faiz uygulanırken bunun üzerinde 100.000 TL'ye kadar olan tutarlar için tam % 8.5 faiz var.

ING Bank başvurusu kolaylıkla cep telefonundan ya da bankanın internet sitesinden yapılabiliyor. 0850 222 0 600 numaralı ING Bank Telefon Bankacılığı hattını arayarak da Turuncu Hesap açılışı yapılabiliyor. Cep telefonundan Turuncu Hesap açılışı talebinde bulunmak için TURUNCU yazıp 2205'e SMS atmak yeterli.

Turuncu Hesap gecelik faiz işletilen, istenildiği zaman para yatırılıp çekilen ve ücretsiz EFT ve havale gibi pek çok bankacılık işleminin yapılabildiği bir hesap. Vadeli hesap gibi faiz kazandırmasına rağmen vadesiz bir hesap olduğu için vadesinden önce para çekme ve faiz kaybetme gibi sorunlar Turuncu Hesap'ta yok. Turuncu Hesap'a istenildiğinde para yatırılıyor ve çekiliyor, faiz kaybı yaşanmıyor. Saat 17.00'a kadar yatırılan tutarlar için aynı gün faiz işlemeye ve gelir elde edilmeye başlanıyor.

Amerika'da parasal genişlemeden vazgeçilecek olması ve bunun ilk sinyallerinin alınmasıyla birlikte gelişmekte olan ülkelerin fazi oranlarında artış yaşanıyor. Bankalar yeni dönemde yabancı fonların ve finans kuruluşlarının sağladığı para bolluğu imkanından yararlanamayacak. Bu da yerel tasarrufların ön plana çıkması anlamına gelecek. Son dönemde yeni dönemin etkileriyle banka mevduat faiz oranlarında önemli artışlar gözleniyor. Bankalar kaynak bulmak için iç tasarrufa daha çok yönelecekler ve önem verecekler gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok: