ING Bank Taksitli Destek Hesap Nasıl Kullanılır

Kredili mevduat hesapları son günlerde yoğun ilgi gören hesap türlerinden. ING Bank'ın kredili mevduat hesabı Destek Hesap ile hesapta para olmasa bile para çekmek, fatura ve kredi kartı ödemek, EFT ve havale yapmak ve nakit banka kartıyla alışveriş yapmak mümkün oluyor. ING Bank Destek Hesap için banka tarafından bir limit tanımlanıyor. Kart sahibi bu kredi limitini aşmadan ödeme, harcama yapma ve nakit çekme işlemlerini yapabiliyor. Nakit çekme işlemi 7/24 tüm ATM’lerden yapılabiliyor.

Şimdi ING Bank Destek Hesap çekilen nakit tutarının tek seferde değil, taksitli olarak ödenmesi imkanını sunan Taksitli Destek Hesap uygulamasıyla karşımıza çıkıyor. Taksitli Destek Hesap ihtiyaç duyulan nakit paranın hiçbir formalite olmadan çekilmesi ya da banka hesabına aktarılması işleminin yanısıra geri ödemelerin 12 aya kadar taksitle yapılması fırsatını sunuyor. Taksitli nakit avans çekimi 3, 6, 9 ya da 12 taksitle yapılabiliyor. ATM'lerin yanısıra ING Şubelerinden, İnternet Şubesi’nden ve 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı ile de taksitli nakit para kullanımı yapılabiliyor. ATM'lerde en az 50 TL, diğer kullanım kanallarında en az 100 TL taksitli nakit çekimi yapmak mümkün. Hesapta para olsa bir taksitli nakit çekilebiliyor.

Taksitli Destek Hesap için ayrı bir limit tanımlanmıyor, Destek Hesap limitleri dahilinde taksitli nakit çekim yapılabiliyor. Taksitli Destek Hesap için uygulanan faiz oranı Destek Hesap'la aynı. Kullanılan taksitli nakit tutarı için aylık % 2.12 oranında faiz uygulanıyor.

Destek Hesap için başvurular ING şubelerinden veya İnternet Şubesi’nden, ING ATM’lerinden ve 0850 222 0 600 numaralı Telefon Bankacılığı’ndan yapılabiliyor. Acil nakit ihtiyacı duyan ve uzun vadelerle taksitli olarak uygun koşullarla geri ödemek isteyenler için Taksitli Destek Hesap iyi bir fırsat.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.