Eylül Ayı Banka Kredi Kampanyaları ve Koşulları

Eylül ayının gelmesiyle beraber bankalar Eylül ve Sonbahar kredi kampanyalarına hız verdi. Masrafların arttığı bir ay olan Eylül özellikle okulların açılmasıyla birlikte nakit ihtiyacını en yüksek noktaya çıkaran bir ay olarak karşımıza çıkıyor. Henüz kış aylarının yakıt masrafları devreye girmemiş olsa bile yaz aylarının rahatlığını yaşamak da Eylül ayında pek mümkün olmuyor.

Kredi kampanyaları arasında en çok dikkat çeken ve tanıtımları en fazla televizyon ekranlarında yer alan kredi kampanyası ING Bank'a ait. ING Bank başlattığı Sonbahar kampanyasıyla ayda 139 TL'den başlayan taksitlerle 10 Bin TL ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Kampanya 30 Eylül'de sona erecek. Kademeli yükselen taksit tutarları içeren kampanyalarıyla tanıdığımız ING bu tip kampanyalarının bir yenisine imza atmış oldu. Buna göre 60 ay süre ile 10.000 TL kredi kullananlar ilk yıl için aylık 139 TL aylık ödeme yaparken, izleyen yıllarda ödenecek aylık taksit tutarı her yıl için yüzde 33 civarında bir artış gösteriyor. Kredi aynı günde ve dosya masrafsız olarak kullanılıyor ve başvurularda nüfus cüzdanı yeterli oluyor.

HSBC'nin yeni Kredi net kampanyası da dikkat çeken bir başka banka kampanyası. Sabit taksitli olarak düzenlenen ödeme planıyla ileride ne ödeyeceğim endişesi yaşatmayan kampanyada taksitler sabit ve en başından biliniyor. HSBC'nin dikkat çeken bir diğer kampanyası ile bankanın kredi kartıyla ilgili. Şimdi HSBC'ye Advantage kredi kartı için başvuru yapan ve ilk defa Advantage kart alanlar önümüzdeki bir yıl içinde faizsiz ve masrafsız olarak 1.000 TL kredi kullanabiliyorlar. Kartla HSBC ATM'lerinden kullanılan kredinin geri ödemelerinde faiz ve masraf yok. Kampanya 30 Eylül tarihine kadar katılımcılarını ve yeni kredi kartı başvurularını bekliyor.

İş Bankası'nın artık klasikleşen 35 Bin TL limitli kredi kampanyası Eylül ayında da devam ediyor. Kredi kampanyasında 60 aya kadar vade yapılıyor. Televizyon reklamlarında ise çocukları tasarrufa ve girişimciliğe yönlendiren ve Cem Yılmaz imzası taşıyan İş Bankası reklamlarını izliyoruz. Reklam sayesinde İş Bankası kumbaraları bugünlerde oldukça popüler.

Akbank ise yeni kredi kampanyasının reklam yüzü olarak yine Akbank'lı İkizler'e yer veriyor. Eylül ayıyla başlayan Akbank kredi kampanyasında faiz oranı % 1.09. 159 Lira ücret ödeyerek kullanılabilen Akbank ihtiyaç kredisinde maksimum kredi tutarı tam 75 Bin Lira.

Hiç yorum yok: