Erken Gelen Bayram Kredisi ile Halkbank'tan 0 Faizli 3.000 Lira

Erken Gelen Bayram Kredisi Halkbank'ın gelenekselleşen kredi ürünlerinden biri. Kurban Bayramının yaklaştığı şu günlerde Halk Bankası beklenen Erken Gelen Bayram Kredisi kampanyasını başlattı. Bu bayram kampanya olukça cazip. 0 faizli olarak 3.000 TL kredi kullanma imkanı da sunulan Bayram Kredisi kampanyasında 10.000 Liraya kadar kredi kullanmak mümkün. 10.000 TL kredi kullananlar 36 ay taksitle geri ödeme yapabilirlerken sadece 9 Lira kredi tahsis ücreti ödeyerek aylık 0.99 faiz oranından yararlanıyorlar. Faiz ödemeden 3.000 TL Bayram Kredisi imkanından yararlanmak isteyenler ise 199 TL kredi tahsis ücreti ödeyerek 9 ay taksitle faizsiz olarak geri ödeme yapıyorlar. Kampanyaya katılanlar hayat sigortası primi ödüyorlar.

Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi başvurularında kimlik, gelir ve adres belgeleri talep ediliyor. Halk Bankası Bayram Kredisi başvurusu Halkbank şubelerinden yapılabiliyor. Kredi başvuruları titizlikle ve çok kısa sür içinde inceleniyor ve sonuçlandırılarak, krediler kullanıma hazır hale getiriliyor.

Sonbahar aylarının gelmesiyle artan masraflara bayram öncesi masrafları da eklendi. Tüm harcamalar için nereden para bulunacağını kara kara düşünmeye gerek yok. Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi bayram öncesi artan tüm ihtiyaçlar ve masraflar için mükemmel bir nakit kredi fırsatı sunuyor. Krediyi kullananlar bayram gelmeden önce erken bayram yapıyorlar.

Hiç yorum yok: