Odeabank Kredi Kartı Bank'O Card Başvuru Kanalları

Ülkemiz bankacılık piyasasına hızlı ve gösterişli bir giriş yapan Odeabank yurt çapındaki şube ağını hızla genişletiyor. Odeabank diğer tüm bankacılık hizmetlerinin yanında kredi ve kredi kartı konusunda da oldukça iddialı. Odeabank'ın kredi kartı Bank'O Card yıllık üyelik ücreti olmayan bir kredi kartı olarak kredi kartı kullanıcılarının dikkatlerini üzerinde topluyor. Bank'O Card'da yıllık üyelik ücreti yok ya aidat yok ama alışverişlerde peşin fiyatına taksit, indirim ve ödemeleri erteleme gibi birçok avantaj var. Odeabank kredi kartı ile nakit avans ya da taksitli nakit avans kullanmak da mümkün.

Bank'O Card başvuruları değişik kanallardan yapılabiliyor. En pratik başvuru yolu cep telefonundan olsa gerek. Odeabank kredi kartına cepten başvurmak için BANKO boşluk TCKN (TC kimlik numarası) yazıp 8444’e SMS göndermek yeterli oluyor. Odeabank kredi kartı Bank'O Card'a bankanın müşteri hizmetleri numarasını arayarak da başvuru yapabilirsiniz. Odeabank İletişim Merkezi numarası 444 8 444.

İnternetle arası iyi olanlar Odeabank'ın resmi web sitesini ziyaret ederek burada yer alan Hemen Başvur linkini tıklayıp, kısa başvuru formunu doldurarak da kredi kartı başvurusu yapabiliyorlar. Odeabank'ın internet şubesinin müşterisi olanlar burayı kullanarak kredi kartı başvurusu yapma imkanına sahipler. Tüm bunların dışında en klasik yöntem olan doğrudan banka şubesine gitmek de tercih edilebilir. Odeabank'ın yurtçapında yaygınlaşmaya başlayan şubelerinden birini ziyaret ederek kolayca Bank'O Card başvurusu yapılabiliyor.

Odeabank Bank'O Card'ın son kampanyasıyla tüm elektronik alışverişlerinde 10 taksit fırsatı devam ediyor. Ayrıca Eylül ayı boyunca yapılan 50 TL ve üzeri giyim, ayakkabı, kırtasiye, aksesuar harcamalarının ödemeleri 2014 yılında yapılıyor.

Hiç yorum yok: