İstanbul Prestij Park 3+1 Daireler 199.000 TL

İstanbul Prestij Park cazip fiyatlarla satışa çıktı. Projede % 1 KDV ile geri ödeme imkanı sağlanıyor. Esenyurt'un en itibarlı projelerinden biri olan İstanbul Prestij Park'ta 3+1 daireler 199.000 TL fiyatla satılıyor. Diğer seçenekler ve fiyatlar için projenin web sitesi üzerinden bağlantı kurularak bilgi alınabiliyor. İstanbul Prestij Park'ta tapular hazır. Projeden ev sahibi olmak isteyenlerin tapuları hemen teslim ediliyor. Projenin onayı Büyükşehir Belediyesi'nden alınmış durumda, proje ruhsatı, tapular ve banka kredisi hazır.

Şehrin her noktasına kolayca ulaşım imkanı olan bir lokasyonda kurulu olan İstanbul Prestij Park, Torium Alışveriş Merkezi ve otobüs durağına, Media Markt ve Carrefour'a, Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne çok yakın konumda yükseliyor. İstanbul Prestij Park'a sadece özel araçlarla değil, toplu ulaşım araçlarıyla da çok kolay ulaşılabiliyor.

İstanbul Prestij Park depreme karşı son derece güvenli şekilde radye temel, fore kazık sistemi ve konvansiyonel inşaat tekniği inşa ediliyor.

Projeden daire satın almak isteyenler mükemmel bir finansman imkanıyla tanışıyorlar. Çok uygun koşullarla banka kredisi imkanları sunuluyor.

Proje sunduğu yaşam olanakları ve sosyal imkanlarla sadece anne babalar için çocuklar için de yaşanılması gereken bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Projede yer alan kreşte uzman eğitimciler görev yapacak. Herkes için düşünülmüş yeşil alanların yanı sıra sadece çocuklara özel oyun alanları ve oyuncaklar projenin diğer artılarından birkaçı.

İstanbul Prestij Park lüks ve konforu bir arada sunarken sosyal imkanları da unutmuyor. Projede yer alan dairelere en kaliteli buzdolabı, kurutmalı çamaşır makinesi, klima, mikrodalga gibi tüm ankastre ürünler dekorasyona uygun şekilde yerleştirildi. İstanbul Prestij Park evlerinde wireless internet, dekoratif duvar kağıdı ve alarm sistemli çelik kapı özellikler de var. 7 / 24 güvenlikli olan projede kapalı devre güvenlik kameraları hizmet veriyor. Projede kapalı ve açık otoparklar mevcut.

Hiç yorum yok: