Kamu Çalışanına 60 Ay Vadeli Kredi Finansbank'ta

Kamu çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen Finansbank Kamu Kredisi kampanyası sağladığı faiz, dosya masrafı ve vade avantajlarıyla devam ediyor. Kamu çalışanları son kampanyayla uygun koşullarla ihtiyaç kredisi kullanma şansına kavuşuyor. Finansbank Kamu Kredisi koşulları çok cazip. Kamulular 60 aya varan vadelerde ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Finansbank Kamu Kredisi aylık % 0,99 faiz oranıyla sunuluyor. Kampanyada uygulanan dosya masrafı ise 99 TL. Dosya masrafı sabit olarak uygulanıyor.

Kamu çalışanlarına özel kredi kampanyası için başvuru yapmak isteyenler cep telefonlarını kullanarak başvuru yapabiliyorlar. Kamu personeline özel kredi kampanyası başvurusu 5030'a mesaj atarak yapılıyor. Kamu çalışanlarının gönderecekleri mesajda kimlik numaralarını yazmaları yeterli oluyor. Kuşkusuz Finansbank şubelerinden de Kamu Kredisi başvurusu yapılabiliyor. 5030, Finansbank'ın cep telefonu kısa mesaj başvuru hattı numarası olarak hizmet veriyor. Numara kredi başvurularında ön başvuru hizmeti veriyor. Finansbank kredilerine web üzerinden, bankanın sitesini ziyaret ederek başvuru yapmak da mümkün.

Kredi başvurusunda avantajlı koşulları yakalamak için Finansbank şubesine uğrayarak kimlik, kamu kimliği ve gelir belgesini şubeye ulaştırmak gerekiyor. Kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanı, kamu kimliği olarak ise kamu çalışanı olduğunuzu kanıtlayan herhangi bir kimlik belgesi yeterli oluyor. 60 aya varan vade avantajı, % 0,99 gibi düşük bir faiz oranı Finansbank'ta kamu çalışanlarını bekliyor. Kredi 99 Lira sabit dosya masrafı ile kullandırılıyor.

Hiç yorum yok: