Avantaj Yazıp 4477'ye Mesaj Atarak Advantage Kart Alana Faizsiz Masrafsız Kredi

HSBC Advantage kredi kartının tadını çıkaranların sayısı hızla çoğalırken Advantage Kartla henüz tanışmamış olanlara sunulan fırsatlar da devam ediyor. Daha önce de tekrarlanan Advantage Kart kampanyası sonbaharda da devam ediyor. Şimdi 30 Eylül 2013 tarihine kadar HSBC Advantage kredi kartı alarak Advantage'ın avantajlı dünyasıyla tanışanlara bedava kredi var. Bedava kredi faizsiz ve masrafsız olarak kullanılıyor. Kredi Advantage Kart kullanılarak ATM'lerden çekilebiliyor ve çekilen tutar için faiz ve masraf ödenmiyor. 500 TL ya da 1000 TL bedava kredi imkanının sunulduğu kampanya yeni HSBC Advantage Kart alanlar için geçerli. 30 Eylül tarihine kadar Advantage Kart alanlar ATM'den yapacakları ilk işlemle 500 TL ya da 1000 TL bedava kredi kullanabiliyorlar. Çekilen nakit kredi tutarı 12 taksitle rahatça geri ödeniyor. Geri ödemelerde faiz işletilmiyor ve herhangi bir masraf alınmıyor.

HSBC Advantage Kartın tadına bakmak isteyenler kolaylıkla bu avantajlı kredi kartına sahip olabiliyorlar. Advantage Kart başvurusu için en pratik yöntem bankanın SMS başvuru hattına kısa mesaj atmak. Avantaj yazarak 4477'ye SMS atanlar Advantage'ın avantajlı dünyasıyla tanışıyorlar. Advantage Kart için SMS başvuru hattının numarası 4477 ve kart başvurusu yapmak için Avantaj yazıp bu numaraya kısa mesaj göndermek yeterli oluyor.

Advantage Kart alanlar ancak acil olarak Bedava Kredi kullanmak istemeyenler bir yıl içinde, yani 30 Eylül 2014 tarihine kadar Bedava Kredi haklarını kullanabiliyorlar. Bir yıl içinde HSBC ATM'lerinden yapılacak Bedava Kredi çekim işlemiyle 500 TL ya da 1000 TL tutarında faizsiz ve masrafsız kredi kullanılabiliyor ve 12 taksitte geri ödeniyor. Çok ilgi gören ve olumlu yorumlar alan Advantage Kart kampanyasının bundan sonraki tarihlerde de devam edeceği tahmin ediliyor. Advantage Kart tüm dünyada ve Türkiye'de nakit ya da taksitli alışveriş imkanı sağlıyor. Peşin fiyatına taksitle ödeme imkanlarının yanısıra Advantage Kart sahibi olanlar nakte sıkıştıklarında HSBC şube ve ATM'lerinden nakit avans çekebiliyorlar.

Hiç yorum yok: