Denizbank SMS Kredi Başvuru Numarası 3280'e Kısa Mesaj Nasıl Gönderilir

Denizbank'ın ön onaylı değil, kesin onaylı kredisi Cebimde Kredi başvurusu 3280'e mesaj atılarak yapılıyor. Denizbank SMS kredi başvurusu olan 3280'e mesaj gindererek kredi başvurusu yapmak isteyenler mesaj metnine ne yazarak SMS'lerini göndermeli? Aslında Denizbank Cebimde Kredi için cep telefonundan SMS atarak başvuru yapmak çok kolay. SMS metnine yazılacak şeyler hakkında kafa karışıklığına neden olacak fazla birşey yok. Cebimde Kredi başvurusu için kısa mesaj metnine KREDİM yazdıktan sonra TC kimlik numarasını eksiksiz ve doğru şekilde yazmak yeterli. Sonrasında ise tamamlanan mesaj metnimizi 3280'e göndermek gerekiyor. Cebimde Kredi'ye cep telefonundan kredi başvurusu yapmak bu kadar kolay.

Denizbank'ın çok tutulan ve kredi kullanıcıları arasında büyük iligi görerek olumlu yorumlar alan kredisi Cebimde Kredi'yi alanların sayısı çığ gibi büyüyor. Daha önceleri ön onaylı kredi niteliğinde olan Cebimde Kredi başvurusu ve cevabı artık kesin onaylı kredi başvurusu niteliğine büründü.

Cepten kredi başvurusu yapılmasının ardından cep telefonunuza banka tarafından kısa mesajla geri dönülüyor. Bu işlem SMS ile kredi başvurusu yapılamasının ardından birkaç dakika içinde gerçekleşiyor. Hangi cep telefonu numarasından kredi başvurusu yapıldıysa banka tarafından o cep telefonu numarasına SMS gönderiliyor ve kredi başvurusunun kabul edilip edilmediği bildiriliyor. Kredi başvurusuna gelen yanıt olumlu ise bundan sonra banka şubesine giderek başvuru işlemlerini tamamlamak gerekiyor. Daha önceleri gelen kredi cevabı olumlu da olsa bu cevap bir ön onay niteliği taşıyordu. Denizbank Cebimde Kredi'de artık bu durum değişti. Cep telefonuna gelen kredi başvuru cevabı olumlu ise bu cevap kesin onay anlamına geliyor. Gelen olumlu kredi cevabında kullanılabilecek kredi tutarı ve banka tarafından uygun görülen vade bildiriliyor. Bu kredi tutarı ve vade sizin için uygunsa başkaca bir evrak gerekmeden sadece nüfus cüzdanı ile Denizbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlamanız gerekiyor. Herşey bu kadar kolay ve pratik. Bundan sonra kredi kullanılır hale geliyor ve hesabınıza yatırılıyor ya da krediyi doğrudan nakit olarak banka veznesinden alabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok: