Halkbank Taşıt Kredisi'nde Sonbahar Fırsatı

Halkbank taşıt kredileri alanında yeni bir kampanyanın startını verdi: Yeşil Işık Taşıt Kredisi. Kampanya ile sonbahar sezonuna hızlı bir giriş yapan banka, kredi müşterilerinin hayalindeki otomobile yeşil ışık yakacak bir fırsat sunuyor. Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi sunduğu düşük faiz oranlarının yanında her plana uygun ödeme koşullarıyla ilgi çekiyor. Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi sıfır kilometre ve ikinci el tüm araçlar için kredi fırsatı yaratırken 2 ay erteleme seçeneği ile bütçelerin dengelenmesine bir ölçüde de olsa katkı sağlamış oluyor.

Halkbank’ın araç satın almayı düşünenlerin aklını başından alacak kredi fırsatı ile sıfır km yeni taşıtlarda anahtar teslim fiyatının % 80’ine kadar taşıt kredisi kullandırılıyor. 2. el araçlar için ise 5 yaşa kadar araç alımlarında aracın kasko değerinin % 60’ına kadar kredi imkanı var.

Uzun vade seçenekleri arayanlar için Halkbank Yeşil Işık Kampanyası birebir. 0 km araçlar için 60 ay vadeye kadar, 2. el araçlar için 48 ay vadeye kadar taşıt kredisi imkanı sunulan kampanyada kasko tercihine göre bir fırsat daha var. Satın alınacak aracın kaskosunu Halkbank üzerinden yaptırmak isteyen kredi müşterileri indirimli faiz oranından yararlanıyorlar. Kampanyada değişik ödeme seçenekleri devrede. Ortaya konulan ödeme planları arasında artan taksitli ve azalan taksitli ödeme planları da bulunuyor.

Sıfır araç satın alımında 12 aya kadar vadede aylık % 0.76 faiz oranıyla kredi verildiğini hatırlatmakta yarar var. 24 ay vadede ise aylık % 0.79 gibi mükemmel bir faiz oranı sözkonusu. 60 aya kadar vadelerde ise aylık % 0.85 faiz oranı uygulanıyor. Kredi 250 TL dosya masrafı ile kullanılıyor.

2. el araçlar için de Yeşil Işık Kredisi'nde cazip faiz oranları var. Buna göre 12 aya kadar vadede aylık % 0.79 faiz oranı uygulanırken 60 aya kadar vadede ise aylık % 0.88 faiz oranı ile taşıt kredisi kullanmak mümkün. 2. el araç için kullanılan kredilerde de 250 TL dosya masrafı ödeniyor. Dosya masrafı ödemek istemeyenler ise aylık % 1.05 faizle 0 km, % 1.09 faizle 2. el araç kredisi alabiliyorlar.

Hiç yorum yok: