Finansbank Dinamik Kredi Kobilere Özel Nakit Çözümü

Vadesi gelmemiş çeklerini, senetlerini ve POS blokelerini teminat olarak gösterenler Finansbank'tan anında Dinamik Kredi alabiliyorlar. Kobiler bu krediyle kredi limitlerini kendileri belirliyorlar. Kobilere özel olarak tasarlanan Finansbank Dinamik Kredi vadesi gelmemiş POS cirosu, çek ve nakit birikimlerin teminat gösterilmesi karşılığında kullandırılıyor. Finansbank Dinamik Kredi kullanmak için mutlaka şubeye gitmeye gerek yok. Finansbank ATM'lerinden ya da bankanın internet şubesinden de Dinamik Kredi başvurusu yapılabiliyor ve kredi kullanılabiliyor.

Çok cazip faiz oranları ile sunulan ve küçük ve orta boy işletmeler için gerçek bir can simidi olan Dinamik Kredi hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler Finansbank şubelerindeki uzmanlarla tanışıp, görüşebiliyorlar. Kredinin limiti Kobi tarafından belirleniyor ve kredi şubeye gitmeye gerek kalmadan tahsis ediliyor. Limit artırımı yapmak isteyen Kobiler Finansbank'a tahsile verdikleri çeklerin veya nakit birikimlerinin tutarını artırarak ve POS cihazlarında daha fazla işlem gerçekleştirip POs cirolarını artırarak daha fazla kredi kullanabiliyorlar.

Kobiler için nakit çözümleri sağlama konusunda en güvenilir ve çalışkan bankalardan biri olan Finansbank Eylül ayıyla birlikte sonbahar mevsimine girilirken Kobiler için Dinamik Kredi ürününü devreye soktu. Piyasalarda yaşanan nakit sıkışıklığına karşı da önemli bir çözüm olan Finansbank Dinamik Kredi uygun ve avantajlı faiz oranları ile sunuluyor. Finansbank uzmanları şubelerde Kobilerin sorularını yanıtlamak ve yorumlarını öğrenmek için hazır bekliyorlar.

Hiç yorum yok: