Ücreti Olmayan Taksit Yapan Happy Zero Kart Türkiye Finans'ta

Türkiye Finans herkesi mutlu edecek yeni kartının tanıtımlarına başladı: Happy Zero Kart. Türkiye Finans'ın taksit yapan, kart ücreti olmayan kartı Happy Zero ile tanışanların alışverişleri kolaylaşıyor. 'Etkili Sıfır' Happy Zero'nun aynı zamanda Bonus özelliği var. Happy Zero sahipleri yaptıkları alışverişlerden bol bol bonus kazanıyorlar. Türkiye Finans Happy Card Zero başvurusu yapmak için bankaya gitmeye de gerek yok. Cep telefonundan kısa mesaj göndererek Happy Zero başvurusu yapılabiliyor. Bunun için ZERO yazıp TC kimlik numarasını 2442'ye SMS olarak göndermek yeterli.

Happy Zero Kart'la ypılan alışveriş ve ödemelerde kazanılan bonuslar daha sonraki harcamalarda para yerine kullanılabiliyor. Dileyenler ise kazandıkları bonusları bağış olarak derneklere ya da vakıflara bağışlayabiliyorlar. Türkiye Finans Happy Zero Kart ile taksit, artı taksit, taksit öteleme, vade farklı taksitlendirme, puan kazanımı ve indirim imkanlarından yararlanmak mümkün. Happy Zero ile yurt içinde ya da yurt dışında yapılan, tek seferde ödemesi gerçekleşmiş 50 TL ve üzeri alışverişler sonradan taksitlendirilebiliyor. Gıda, fatura, vergi, sigorta, kuyumcu, prim ödemeleri için sonradan taksitlendirme yapılamıyor. Happy Zero Kart aynı zamanda ücretsiz, komisyonsuz, vade farksız olarak Happy Avans kullanma imkanı sunuyor. Bir ayda 500 TL'yi aşmamak üzere ekstreye yansıyan toplam dönem borcunun % 5'i oranında Happy Avans kullanılabiliyor. Happy Card Zero için limit artırım talebi yapmak isteyenler LIMIT yazdıktan sonra kredi kartı numarasının son 6 rakamını ve talep edilen limiti yazarak 2442'ye SMS gönderiyorlar.

Kart ücreti olmayan, taksit yapan ve avans kullandıran Türkiye Finans Happy Zero Kart için cep telefonundan kısa mesajla başvuru yapmak isteyenlerin ZERO yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik nolarını 2442'ye göndermeleri yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: