TEB Mıknatıs Kredi 0.49 Faizle Kredi ve Kart Borçlarını Topluyor

Kredi ve kredi kartı borçlarınız arttı, değişik bankalardaki borçlar kafanızı karıştırmaya ve sizi düşündürmeye mi başladı? Şimdi TEB Mıknatıs Kredi tüm banka borçlarını, kredi ve kredi kartı borçlarını mıknatıs gibi çekerek biraraya topluyor. % 049 faiz oranıyla rahat rahat geri ödeme imkanı sunuyor. Mıknatıs Kredi sadece banka kredi ve kart borçları için değil her türlü ihtiyaç için kullanılabiliyor. Kredi vadesi boyunca sabit faiz uygulandığı için piyasada olabilecek faiz artışlarından etkilenilmiyor. TEB İhtiyaç Kredileri 36 aya varan vadelerde çok uygun koşullarla ve faiz oranlarıyla kullanılabiliyor. Kredi geri ödemeleri düşük taksitlerle korkutucu olmaktan ve bir kabus haline gelmekten çıkıyor.

TEB Mıktanıs Kredi ile örnek olarak 12 ay vadeli 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan bir kredi müşterisi % 0.49 faiz oranından yararlanıyor ve geri ödemelerini sıkılmadan, üzülmeden yapıyor. 5.000 TL Mıknatıs Kredi için 12 ay vadede 520 TL masraf ödemesi sözkonusu oluyor. 12 ay taksitle 5.000 TL'nin geri ödemeleri aylık 433 TL civarında gerçekleşiyor.

Düşük faizlerle ve uygun masraf tutarlarıyla banka borçlarını temizlemek ya da ihtiyaçları için uygun kredi kullanmak isteyenler TEB Mıknatıs Kredi birebir. % 0.49 faiz oranıyla sunulan Mıknatıs Kredi başvuru yapılmasının ardından 24 saat içinde kullanılıyor. TEB Mıknatıs Kredi başvurusu kimlik belgesi ve gelir belgesiyle yapılabiliyor. 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayanlar ya da TEB şubelerini ziyaret edenler TEB kredileri hakkında ayrıntılı bilgi alabiliyorlar. Uykularını kaçırmayacak geri ödeme şartlarına sahip iyi bir kredi arayanlar TEB'i tercih ediyorlar.

Hiç yorum yok: