Gelecek Seneye Ertelemeli Kobi Kredisi Yapı Kredi Bankası'nda

'Kobi kredini şimdi al, seneye öde'temasıyla yola çıkan son Yapı Kredi kampanyası Kobilerin ilgisini çekecek nitelikte. Ötelemeli Kobi Kredi kampanyasıyla kredilerini şimdi alan Kobiler ödemelerini 2014'de başlatıyor. Kampanya Yapı Kredi Bankası'ndan taksitli ticari kredi kullanan küçük ve orta boy işletmeler için geçerli. 'Kredini şimdi al seneye öde' kampanyasından yararlanmak için ipotekli teminatlı ticari kredi kullanmak gerekiyor. İpotek teminatı göstererek kredi kullanan Kobilerin kredi taksit ödemeleri Ocak 2014 tarihinde başlıyor. Diğer teminat koşullarıyla kullanılan krediler için geri ödemeler ise Kurban Bayramı sonrasına erteleniyor. Bu kredilerin geri ödemeleri 21 Ekim tarihinde başlıyor.

Yapı Kredi'nin Kobilere özel ticari kredi kampanyasında faiz oranları yüzde sıfırdan başlıyor. Kampanyada kredi dosya masrafı ise 500 TL olarak belirlendi. Azami 100 Bin Lira ticari kredi kullanmak mümkün. Kampanya ile yapılabilecek maksimum taksit sayısı ise 24 ay. 1 Temmuz tarihinden itibaren Çam ve Sedir paketlerinden birini alanlar 12 ay için 0 faizli seçenekten yararlanabiliyor. Buna göre örnek olarak 10.000 TL ticari kullanan bir Kobi 12 ay vadede 500 TL dosya masrafı ödeyerek aylık 833 TL taksit ödemesi yapıyor. Paket satın almayanlar için 12 ay vadede % 0,49 faiz oranı uygulanıyor. Bu durumda 10 Bin Lira kredi için geri ödenecek aylık taksit tutarı 861 Lira oluyor.

100.000 TL ticari kredi çekmek isteyen ve 24 ay vadeden yararlanan bir Kobi, Çam ya da Sedir paketi sahibi ise aylık % 0,89 faiz oranından yararlanıyor. paket sahibi olmayan Kobiler ise bu ay ve vade için aylık % 0,99 faiz oranıyla kredi kullanabiliyorlar. Her iki durumda da kredinin dosya masrafı 500 TL olarak uygulanıyor.

Hiç yorum yok: