BP Club Card İlk Alışverişte 5 Kat Puan Hediye

Kullanıcılarına avantajlar sunan BP Club Card'ın 11 Eylül tarihinde başlayan yeni kampanyası yine kazandırıyor. 20 Ekim tarihine kadar devam edecek kampanyada BP Club Card kullanılarak BP Club üyesi BP istasyonlarından alışveriş yapanlar kazanıyor. BP Club Card ile BP istasyonlarında yapılacak ilk akaryakıt veya otogaz alımı 5 kat puan hediye puan kazandırıyor.

BP Club Card'ın bu kampanyasına katılmak çok basit. Katılmak için KAT yazın, boşluk bıraktıktan sonra BP Club kartınızın 16 hanesini ekleyerek 2802'ye SMS olarak gönderin. Kampanyaya katılmaları onaylanan kart sahiplerinin BP istasyonundan kampanya süresince yapacağı ilk akaryakıt ve/veya otogaz alışverişi 5 kat daha fazla BP Club Puan kazandırıyor. Kazanılan Club Puanlar BP Club kartına yükleniyor. Kazanılan BP Club puanlar yine BP Club üyesi BP istasyonlarında yapılacak akaryakıt ya da otogaz alımlarında kullanılabiliyor.

BP Club Card BP istasyonlarında yapılan alışverişlerin ödüllendirilmesi amacıyla ortaya çıktı. BP istasyonlarında yapılan alışverişlerle kazandıran BP Club Card ile kazanılan Club puanlar yine BP istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde para yerine geçiyor.

BP Club’a üye olmak da çok kolay. BP istasyonlarında kolaylıkla bulunabilecek tek sayfalık başvuru formunu doldurmak BP Club Card almak ve BP Club üyesi olmak için yeterli. BP istasyonlarında bulunan başvuru formunu doldurup imzaladıktan hemen sonra BP Club Kart hemen teslim ediliyor ve kullanıma açık hale geliyor. BP Club başvuru formunu BP Club'ın web sitesi üzerinden de doldurarak kart başvurusu yapmak mümkün. BP Club Card sayısız avantajlarla BP istasyonları müşterilerinin her zaman yanında olmayı sürdürüyor.



Hiç yorum yok: