Akbank Sonbahar Kredisi Başvurusu Eylül Sonuna Kadar Yapılabiliyor

Akbank Sonbahar Kredisi başvuruları başladı. Son başvuru tarihinin 30 Eylül olarak açıklandığı Akbank Sonbahar Kredisi kampanyasına başvuru yapmak için bu ayın sonuna kadar süre var. İhtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranı % 1.09. 75.000 Liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanılabilen kredi kampanyasında kredi kullandırım ücreti 159 TL olarak açıklandı. Akbanklı ikizlerin ve sevimli köpeklerinin yeni kampanyasında taksitleri öteleme fırsatı da sunuluyor. Sonbahar kredisini hemen kullanıp taksitlerini ertelemek isteyenler 3 ay erteleme fırsatından yararlanıyorlar. Böylece Eylül ayı içinde kredi kullananlar ilk taksit ödemesini Ocak 2014 tarihinde yapıyorlar.

60 aya kadar vade imkanının tanındığı Akbank Sonbahar Kredisi yüksek tutarlı ve düşük faiz oranlı kredi arayanlar için uzun geri ödeme süreleri sunuyor. Kampanya kapsamında 10.000 TL krediyi 24 ay vadeli olarak kullananlar aylık 488 TL, 36 ay vadeyi tercih edenler aylık 350 TL, 60 ay vadeli olarak alanlar aylık 242 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Akbank Sonbahar Kredisi başvurusu Akbank şubelerinden yapılabildiği gibi Web Kredi aracılığıyla bankanın internet sitesi üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.

Akbank'ın yaz aylarında büyük ilgi gören ve olumlu yorumlar alan Yaz kampanyasının ardından boşlu vermeden gelen Sonbahar Kredisi, nakit ihtiyacı olanlar için cazip kredi fırsatı olarak değerlendiriliyor. 30 Eylül gününe kadar Akbank Sonbahar Kredisi başvurusu yapmak mümkün. Düşük faiz oranları ile kullandırılan Sonbahar Kredisi aynı zamanda yüksek limitleri ve uzun vade imkanı ile de dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok: