İş Bankası Ticari Kredi ile Kobilere Destek Düşük Faiz Oranları

Türkiye İş Bankası'nın yıllardır sürdürdüğü kobilere desteği devam ediyor. Ramazan Bayramı sona erdi, piyasaların bu kez çok coşkulu açıldığı söylenemez. Buna rağmen bu sonbaharda da İş Bankası'nın kobilere sunduğu cazip ticari kredi kampanyaları sürüyor. Bankanın kobilere yönelik Bayramüstü Ticari Kredi Kampanyası startını verdi. Küçük ve orta boy tüm işletmelerin nakit ihtiyaçlarını cazip faiz oranları ile sunduğu kredi desteği ile karşılayan İş Bankası'nda kobiler için kredi fırsatları bitmiyor.

Türkiye İş Bankası Ticari Kredi Kampanyası kapsamında 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kullanmak mümkün. Sıfır faiz imkanından yararlanmak isteyen kobiler peşin komisyon ödüyorlar. Örnek olarak 10.000 Lira kredi kullanmak isteyen bir ticari işletme 650 TL peşin komisyon tutarıyla 12 ay vadeli 0 faizli ticari kredi kullanabiliyor. Aynı vade için daha az peşin komisyon ödeyerek % 0,44 faiz oranından yararlanmak mümkün. 12 ay vadeli olarak 10 Bin Lira kredi çeken bir kobi 370 TL peşin komisyon ödeyip % 0,44 faiz oranıyla geri ödeme yapabiliyor. Bunun yanında kampanyada 36 ay vadeli indirimli faiz oranlı kredi seçeneği de var. Peşin komisyon ödeyenler 100.000 Türk Lirası'na kadar ticari krediyi indirimli faiz oranlarıyla alabiliyorlar.

Daha detaylı bilginin İş Bankası şubelerinden alınabileceği Ticari Kredi Kampanyası değişik seçenekler sunuyor. Örnek olarak 36 ay vadeli 100 Bin Lira kredi almak isteyen bir kobi 2.100 TL peşin komisyon ödediği takdirde aylık % 0,88 faiz oranı ile avantaj sağlıyor. Yine 2.100 TL peşin komisyon ödeyerek 24 ay vadede 50.000 TL kredi almayı tercih eden bir ticari işletme aylık % 0,66 faiz oranından yararlanıyor. Kampanya kapsamında değişik tutar, vade ve ödeme seçenekleri için sunulan planları öğrenmek için en yakın İş Bankası şubesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: