4402 SMS ile İş Bankası Bayram Kredisi Başvurusu

İş Bankası artık geleneksel hale gelen Bayram Kredisi kampanyalarından bir yenisini 2013 Kurban Bayramı öncesine denk gelen şu günlerde başlattı. Kampanya yine cazip faiz oranları ve uygun ödeme koşulları sunuyor. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak en pratik kredi başvuru yöntemlerinden biri haline geldi. Banka şubesine giderek zaman kaybetmek yerine cep telefonundan kolayca başvuru yapmayı tercih edenlerin sayısı hızla artıyor. Pratik şekilde cep telefonundan SMS atarak Bayram Kredisi başvurusu yapma imkanı sunan son kampanya ile İş Bankası'ndan 60 aya kadar vadelerde kredi kullanmak mümkün. 36 aydan daha fazla vadelerde Bayram Kredisi için sadece bordrolu çalışanlar ve emekliler başvuru yapabiliyor.

İş Bankası'nın Bayram Kredisi için kullanılan SMS başvuru hattı numarası da diğer ihtiyaç kredileri kampanyaları ile aynı: 4402. Bankanın kredi başvuru numarası olan 4402'ye SMS göndererek kolaylıkla ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Başvuru cevabı kısa süre içinde kısa mesaj olarak cep telefonuna geliyor. 4402'ye SMS atarak İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin NAKİT yazarak TC kimlik numarası, talep edilen kredi tutarı ve aylık gelir bilgilerini ekleyerek göndermeleri yeterli.

İş Bankası'nın Geleneksel Bayram Kredisi için üst limit 35.000 TL olarak belirlendi. Aslında bu rakam bankanın diğer ihtiyaç kredileri kampanyaları ile aynı. İş Bankası Bayram Kredisi başvurusu için son tarih 22 Ekim 2013. İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasının faiz oranları % 0.89'dan başlıyor. Kampanya kapsamında 5.000 Lira krediyi 12 ay vadede kullananlar 150 TL kredi kullandırım ücreti ve % 0.89 faiz ödeyerek geri ödemelerini düşük maliyetlerle yapıyorlar. Kredi tahsis ücreti diğer vade ve tutarlar için 200 TL olarak belirlendi. 24 ay, 36 ay ya da 60 ay gibi vadelerle kullanılan değişik tutarlardaki krediler için aylık % 1.05 ya da % 1.06 faiz oranları uygulanıyor.

Hiç yorum yok: