Finansbank Franchise Kredisi 60 ve 120 Ay Vadeli

Finansbank Franchise Kredisi ile girişimcilere destek veriyor. Herhangi bir markanın ya da zincir mağazanın şubesi ya da mağazası olarak franchising sistemine dahil olmak isteyen ya da sistemin içinde olan ve nakit ihtiyacı duyan girişimcilere özel Franchise Kredisi uygun koşullarla sunuluyor. Kredi hem yeni girişimcilere hem de zaten bir franchising zincirinin içinde olan işletmecilere yönelik olarak tasarlandı.

Banka franchise sistemine giriş için talep edilen giriş ücreti karşılamak üzere Franchise Paketi kapsamında kredi seçenekleri sunuyor. İşletmeciye özel olarak sunulan kredi franchising giriş bedelinin ödenmesi için kullanılabiliyor. Şu anda bir franchise şube ya da mağazasını işletmekte olan girişimciler için de Franchise Kredisi sunuluyor. İşletme ve yatırım finansmanı için kullanılabilecek kredi paketi değişik seçenekler içeriyor.

Finansbank Franchise Kredisi maddi teminatsız ya da teminatlı olarak kullandırılıyor. 52.000 TL'ye kadar Maddi Teminatsız Franchise Kredisi faaliyet süresi 0 ile 3 yıl arasında olan işletmeler tarafından kullanılabiliyor. Krediyi kullanmak için yıllık cironun 0 - 2 milyon Euro arasında olması ve işletmede çalışan sayısının 1 ile 9 arasında olması gerekiyor.

Maddi teminatsız olarak kullandırılan kredi istenirse ilk 6 ay geri ödemesiz olarak tercih edilebiliyor. Kredi 6 ay ile 60 ay arası vade seçenekleri sunuyor. Finansbank Franchise Kredisi cazip faiz oranlarıyla kullanılıyor.

Bu koşulları taşımayan işletmeler için ise 52.000 TL üzeri tutarlarla Uzun Vadeli Ticari Kredi seçeneği sunuluyor. Uzun Vadeli Ticari Kredi olanağı 120 aya kadar uzayan vadelerle ve avantajlı faiz oranlarıyla sunuluyor.

Hiç yorum yok: