99 TL Taksitle 9 TL Masraflı 7000 TL Kredi ING Bank Kampanyası

99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL kredi kullanmak ister misiniz? Üstelik dosya masrafı 9 TL. O halde hemen Kredi yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numaranızı 2205'e kısa mesaj olarak göndermelisiniz. ING Bank'ın daha önceden bildiğimiz kademeli artan taksitlerle sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası Eylül ayı ile birlikte yeni rakamlarla karşımıza çıktı. İlk olarak ayda 139 TL'den başlayan taksitlerle dosya masrafsız olarak 10.000 TL kredi kampanyasının tanıtımlarına başlanmıştı. Eylül ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde yeni televizyon reklam tanıtımları ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL kredi üzerine kuruldu. Kampanyaya katılmak için kısa mesaj gönderilmesi gereken SMS numarası: 2205. Bu numara ING Bank'ın SMS ile işlem yapılması için oluşturduğu başvuru numarası niteliğinde. Örnek olarak Turuncu Hesap açmak isteyenler Turuncu yazarak kimlik numaralarını 2205'e gönderirken, kredi almak isteyenler Kredi yazıp kimlik nolarını bu numaraya yolluyorlar.

ING Bank'ın kampanyasında dosya masrafı 9 TL, aylık faiz oranı % 1.17. Gelen okul masrafları, faturalar ve diğer masraflarla bankada bir tanıdık aramaya başlayanlara 'İçiniz Şişmesin' mesajı ile sunulan kredi kampanyası ile bankada bir tanıdık olması gerekmeden herkese avantajlı koşullarla kredi sunuluyor. Kampanya 60 aya kadar vade içeriyor. 60 ay vadeli olarak 7.000 TL kredi kullananlar ilk yıl, yani ilk 12 aylık dönem boyunca aylık 99 TL taksit ödüyorlar. Sonraki yıllarda her 12 aylık ödeme periodu için aylık kredi taksitleri yaklaşık % 33 oranında artıyor. Kredi kampanyasında kullanılabilecek kredi için üst limit 14.000 TL olarak açıklandı. 24 ay ile 60 ay arasında vade imkanı tanınan kampanyada uygulanan istihbarat ücreti 20 Lira.

Dosya masrafı düşük olan bir kredi kampanyası arayanlar için ING Bank'ın Eylül ayı kredi kampanyası birebir. ING Bank kredilerine başvurular sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Başvurular genellikle aynı gün içinde sonuçlandırılıyor. Öğle saatlerine kadar yapılan kredi başvurularında aynı gün içinde kredi kullanmak mümkün.

Hiç yorum yok: