3000 TL Maaşınız Varsa NEF Kağıthane ve Merter'den Şehir Merkezinde Ev Alın

'3.000 TL maaş alıyorsanız şehir merkezinden ev alabilirsiniz' sloganıyla yola çıkan NEF, Kağıthane ve Merter projeleriyle 9.000 TL peşinat ve 1.200 TL aylık ödeme ile daire sahibi olma şansı sunuyor. Yeni nef projeleri Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12 için geçerli olan teklif sınırlı sayıda daire için 28 Ekim tarihine kadar değerlendirilebilir. Projeler kapsamında 9.000 TL peşinat verenler 1.200 TL aylık ödeme ile ev satın alabiliyor. Sözkonusu taksit tutarı 120 ay vade ile yapılacak geri ödemeler için 0.93 faiz oranıyla oluşturuldu. Geri ödeme planı yıllık 135 TL artış ve ara ödemeler içeriyor. Bu konuda ayrıntılar için Nef Çağrı Merkezi numarası 0850 250 06 33. Nef'in web sitesini ziyaret ederek Bilgi Talep Formunu dolduranlara da hemen geri dönüş yapılıyor ve ayrıntılı bilgi veriliyor. Bilgi Talep Formunda ad, soyad, telefon ve e-mail bilgilerinin girilmesi yeterli oluyor. Nef satış ofislerinden de detaylı bilgi almak mümkün.

Aylık taksit tutarları çok uygun ve ödenebilir seviyelerde olduğu için aylık 3.000 TL maaşı ya da geliri olan biri bile NEF projeleriyle şehrin merkezinden ev alabiliyor. NEF'in son projeleri Kağıthane ve Merter'de yükseliyor. Alışveriş merkezlerine de oldukça yakın bir konumda olan projeler şehrin merkezinde olan konumlarıyla dikkat çekiyor.

NEF'in Kağıthane ve 03 ve Merter 12 dışında pek çok değişik projesi var. Levent, Kemerburgaz ve Haliç gibi değişik bölgelerde prestijli NEF projeleri sunduğu yenilikçi teknolojiyle hayatı kolaylaştırıyor. NEF projeleri arasında sadece konut değil ofis projeleri de yer alıyor. NEF projeleri dünyanın en iyi mimarları tarafından tasarlanıyor. NEF projenin teslimini ilk günden garanti eden Garantili Proje kavramını Türkiye'yle tanıştırıyor.

Hiç yorum yok: