Garanti Bankası Emeklilere Özel Kredi Kampanyası

Garanti Bankası emeklilere özel düşük tahsis ücretli kredi kampanyasına devam ediyor. Kredi kampanyası aynı zamanda düşük faiz oranları içeriyor. Krediden faydalanmak isteyen emekliler için başvuru aşaması oldukça kolaylaştırıldı. Başvuru sırasında emeklilerden nüfus cüzdanı dışında herhangi bir belge istenmiyor. Başvuruları olumlu sonuçlanan ve kredi kullanmaları kesinleşen emekliler gerekli belgeleri daha sonra tamamlayabiliyorlar. Garanti Bankası Emekli Kredisi tüm SGK emeklilerine açık. Kampanyadan SGK bünyesinde emekli maaşı alan tüm Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağ-Kur emeklileri yararlanabiliyorlar. Kısacası Garanti Bankası tüm memur, işçi, serbest çalışan ve esnaf emeklilerine cazip koşullarla kredi imkanı tanıyor.

Emeklilere özel kredi kampanyasında faiz oranları % 0.79'dan başlıyor. Bu vadede örnek olarak 3.000 TL kredi için 79 TL kredi tahsis ücreti uygulanıyor. 9 ay vadeli kredi ile % 0.79 faiz oranı ile 3.000 TL kredi kullananlar ayda 349 TL civarında geri ödeme yapıyorlar. Diğer vadelerde aylık faiz oranı % 1.05 olarak uygulanıyor. Tahsis ücreti ise 250 TL. Bu koşullarla 36 at vadeli 10.000 TL kredi kullanan bir emekli aylık 325 TL taksit öderken, 60 ay vadeli 30.000 TL kredi kullanan bir emeklinin aylık ödeyeceği kredi taksit tutarı 475 TL oluyor.

Emekli maaşını 3 ayda bir alan kamu emeklileri kredi geri ödemelerini de 3 ayda bir taksit ödeyecek şekilde düzenleyebiliyorlar. Başvurusu onaylanan emeklilerden kredi kullanımından önce nüfus cüzdanı, emekli belgesi ve adresi gösteren bir yerleşim belgesi isteniyor. Kredi başvurusunu Garanti Bankası şubelerinden yapmak mümkün olduğu gibi Garanti'nin web sitesinden de emeklilere özel kredi için başvuru yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: