Akbank 2500 TL İçin 60 TL Taksitle Kredi 2014 Ertelemeli

Akbank'ın Sonbahar ihtiyaç kredisi kampanyası devam ediyor. 60 TL taksitle 2.500 Lira kredi kullanma fırsatı sunan kampanya ile tanışanlar acil para ihtiyaçlarını sorunsuz ve çabuk şekilde karşılayabiliyorlar. 2500 TL için 60 TL taksit imkanı sunan Eylül ayı ile birlikte başlayan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası aylık % 1.09 faiz oranı ile devam ediyor. Kredi kampanyasında vade 60 aya kadar uzanıyor. Kampanya dahilinde 60 ay vadeli olarak 2.500 TL ihtiyaç kredisi kullanılması halinde ödenecek aylık taksit tutarı 60 TL oluyor.

Akbank Sonbahar Kredisi geri ödemelerini 3 ay erteleme şansı var. Buna göre kredilerini Eylül ayında kullananlar geri ödemelerine gelecek yıl başlıyor. 2014'e ertelemeli kredi fırsatı ile yeni yıla kadar taksit ödememe şansı doğmuş oluyor. 3 ay ertelemeli kredi seçeneği ile ve 1.09 faiz oranıyla sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası için başvurular Eylül ayı boyunca yapılabilecek. Akbank kredi başvuruları Akbank şubelerinden ve internet şubesinden yapılabildiği gibi bankanın internet sitesi üzerinden, telefon bankacılığı aracılığıyla ve cep telefonundan kredi başvurusu yapmak mümkün. Cep telefonundan kredi başvurusu 444 00 11 numaralı Cep Kredi hattından yapılabiliyor.

2014'e erteleme, % 1.09 faiz oranı ve 60 aya varan uzun vadelerle sunulan Akbank Sonbahar Kredisi 2.500 TL için aylık 60 TL taksitle kredi kullanma şansıyla geldi. Kredi başvuruları çok pratik olan Akbank ihtiyaç kredileri için başvuru yapanlar kredi cevabını çok kısa süre içinde alıyorlar. Okulların açılmasıyla masrafların yoğunlaştığı sonbahar aylarını nakitsiz geçirmek istemeyenler bugünlerde Akbank kredilerini tercih ediyorlar.

Hiç yorum yok: