Garanti Sonbahar Kredisi 0,79 Faizli

Garanti Bankası Sonbahar Kredisi kampanyası başladı. 2013 yılının ilk Sonbahar Kredisi kampanyalarından biri olan Garanti'nin kredi kampanyası ile düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Kampanya ile % 0,79'dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Sonbahar Kredisi başvuruları sadece nüfus cüzdanı ile gerçekleştiriliyor. Kredi kampanyası kapsamında % 0,79 faiz oranı ve 79 TL kredi kredi tahsis ücreti ile 9 ay vadeli olarak 3.000 Lira ihtiyaç kredisi alınabiliyor. 9 ay vadeli 3.000 TL kredi için aylık ödenecek taksit tutarı 349 TL civarında oluşuyor. Kampanya ile 36 ay vadeli 10.000 Lira kredi kullananlar % 1.09 faiz oranı ve 250 TL kredi tahsis ücreti ödeyerek ayda 350 kredi taksiti ödüyorlar. 30 Bin Lira krediyi 60 ay vadeli kullananlar ise yine 250 Lira kredi tahsis ücreti ve aylık 1.09 faiz oranı ile ayda 725 Lira civarında taksit ödüyorlar.

Garanti Bankası'nın her bütçeye ve beklentiye uygun kredi kampanyaları sonbahara girdiğimiz şu günlerde de hız kesmeden devam ediyor. Tanıtımlarının yine Garanti'nin sevimli animasyon hayvan karakteriyle yapıldığı kampanya yine büyük ilgi göreceğe benziyor. Okulların açılması ve kış mevsiminin yaklaşmasıyla hayatın her alanındaki masrafların arttığı şu günlerde Garanti Sonbahar Kredisi acil nakit çözümü arayanlara ilaç gibi gelecek.

Garanti Bankası Sonbahar Kredisi'ne başvuru yapmak da çok kolay. Garanti'nin internet sitesindeki kısa formu doldurarak başvuru yapılabildiği gibi Garanti Bankası şubelerine giderek de Sonbahar Kredisi için başvuru yapılabiliyor. Şubeden yapılan kredi başvurularında belge olarak sadece nüfus cüzdanı isteniyor. Kefil göstermek gerekmeden kullanılan Garanti Bankası kredileri için herhangi bir evrak şartı aranmıyor. Kredi başvuruları çok kısa sürede incelenerek sonuca bağlanıyor. Başvurularda uzun uzadıya prosedürle uğraşmak gerekmiyor. Hızlı, pratik ve kolay bir şekilde kredi başvurusu yapılabiliyor. Garanti Sonbahar Kredisi kampanyasının da önceki kampanyalar gibi olumlu yorumlar alması bekleniyor. Garanti'nin 0,79'dan başlayan faiz oranlarıyla sunulan kredisi sonbahar mevsimine damgasını vuracak kredilerden biri olacak gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok: