Yüzde 100 Mortgage - Evin Tamamına Konut Kredisi Garanti'de

Kendi evinin sahibi olmak herkesin hayali. Ama günümüz koşullarında değil peşin olarak konut satın almak, peşinat olarak istenen bölüm için bile ödeme yapmak hayal gibi gözüküyor. Ev fiyatları oldukça yüksek olduğu için konut kredisi kullanmak isteyenlerin peşin ödemeleri gerek tutarı bile karşılamaları zor oluyor. Bankalar konut kredisi kullandırırken genellikle satın alınması düşünülen eve ekspertiz uygulaması yaptırarak değerini belirliyor. Banka tarafından belirlenen bu fiyatın % 75'ine kadar konut kredisi kullandırılıyor. Kalan % 25 kısmın konut alıcısı tarafından peşin olarak ödenmesi isteniyor.

% 100'e kadar konut kredisi kullandıran bir banka yok mu? Evin değerinin tamamına kadar konut kredisi kullanımı aslında tek bir koşulla yapılıyor. Bankalar eğer halihazırda bir eviniz varsa ve bu evi de ipotekle teminat olarak gösterirseniz size alacağınız evin fiyatının yüzde 100'üne kadar konut kredisi kullandırıyorlar.

Bu bankalardan biri de Garanti Bankası. Bankanın % 100 Mortgage kampanyasıyla satın alınacak evin değerinin tamamına kadar konut kredisi kullanmak mümkün. Bunun için bir eviniz olması ve satın alacağınız yeni evle beraber bu evi de ipotek ettirmeniz gerekiyor. Yeni ev için peşinatınız yoksa ya peşinat ödemek istemiyorsanız ve şu anda bir ev sahibiyseniz % 100 Mortgage sizin için iyi bir çözüm olabilir.

% 100 Garanti Mortgage ile 240 aya varan vadelerde konut kredisi kullanılabiliyor. Kredi geri ödemeleri istenilen değişik ödeme planlarıyla yapılabiliyor. Kredi kullanılacak evin yanısıra teminat olarak gösterilecek konut için de ekspertiz uygulaması yapıldığından iki kez ekspertiz ücreti alındığını da hatırlatma yarar var.

Hiç yorum yok: