HSBC Advantage'a Gelene 1000 TL Bedava Kredi

HSBC Advantage Classic / Standard kredi kartı için bir süredir devam eden kampanya büyük ilgi ile karşılanmış ve Advantage Kart başvurusu yapanlar bedava kredinin tadına bakmışlardı. Kampanya bu kez 30 Eylül tarihine kadar uzuatıldı. 30 Eylül'e kadar Advantage'a gelenler 1000 TL bedava kredi çekebiliyor. Kampanya yeni HSBC Advantage kredi kartı alacaklar için geçerli. 1 Ocak 2013 tarihi itibarıyla HSBC'de açık ve geçerli asıl kartı bulunmayanlar HSBC kredi artı için başvuru yaptıkları takdirde 1000 TL bedava krediden yararlanabiliyorlar.

15 Ağustos ve 30 Eylül tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartı alan yeni kredi kartı müşterileri faizsiz ve masrafsız olarak 500 TL veya 1000 TL bedava kredi kullanabiliyorlar. Hemen kredi ihtiyacı olmayanlar için söyleyelim, bedava kredi 30 Eylül 2014 tarihine kadar istenilen herhangi bir zamanda kullanılabiliyor. Kredi kartıyla yapılacak ilk nakit çekim işlemi 500 TL ya da 1000 tutarlarında olmak koşuluyla bedava kredi kapsamında değerlendiriliyor ve çekilen tutara herhangi bir faiz uygulanmıyor, masraf alınmıyor.

HSBC Advantage kredi kartı yurtiçi ve yurtdışındaki tüm MasterCard / Visa amblemli mağazalarda, işyerlerinde ve alışveriş merkezlerinde geçerli. Advantage ile peşin ya da taksitli alışveriş yapılabiliyor. Advantage ile işyerleri arasında yapılan anlaşmalarla uzun vadelerle vade farksız ve faizsiz olarak taksit uygulamaları yapılıyor. HSBC Advantage kredi kartı ile istenildiğinde nakit çekmek de mümkün. Nakit avans çekim işlemi HSBC şubelerinden veya HSBC ve diğer banka ATM'lerinden kolaylıkla ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Nakit avans çekim işlemi HSBC Bank Telefon Bankacılığı ve HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı aracılığıyla da yapılabiliyor. Bu kananlardan yapılan nakit avans çekim işlemi ile çekilen tutar HSBC'deki vadesiz mevduat hesabına aktarılıyor.

Advantage kullanarak alışveriş, harcama ve ödeme yapanlar Advantage NakitPuan, Advantage TatilPuan ve Advantage Avans NakitPuan programları kapsamında Puan kazanıyorlar. Kazanılan Puanlar harcamalarda nakit yerine kullanılıyor.

Hiç yorum yok: