Deniz Bonus - Emekli Maaşını Aktarana 250 TL

Emekli bankacılığının Türkiye'deki önderlerinden Denizbank şimdi maaşlarını Deniz'e aktaran emeklilere yüksek tutarlı Bonus hediye ediyor. Adeta emekli ikramiyesi gibi Bonus sunulan maaş aktarım kampanyasında kazanılacak Bonus tutarı 250 TL. Emekli maaş ödemelerini Denizbank'a transfer ederek maaşlarını Denizbank'tan almaya başlayan emeklilere hemen 100 TL tutarında Hoşgeldin Bonusu takdim ediliyor. Bonus Kart'la yıl içinde yapılacak harcamalardan ise 150 TL'ye kadar Bonus kazanma fırsatı var. Böylece emekli maaşlarını Denizbank'a taşıyanlar toplamda 250 Lira Bonus kazanmış oluyorlar.

Denizbank'ın emekli maaşı taşıma kampanyası Eylül ayının ilk günlerinde başladı ve 31 Ekim tarihine kadar devam ediyor. Ekim ayı sonuna kadar devam edecek kampanyadan maaşlarını Deniz'e aktaran ve 31 Ekim'e kadar Bonus kredi kartı ve Kurtaran Hesap başvurusu yaparak maaşlarını 31 Aralık tarihine kadar Denizbank'tan almaya başlayanlar yararlanabiliyor. 31 Aralık tarihine kadar maaş ödemeleri başlayanların kredi kartlarına 100 TL Bonus hemen yükleniyor. Bonus kart sahipleri bundan sonraki bir yıl içinde kartlarını kullanarak yapacakları market alışverişlerinden % 10 oranında Bonus kazanıyorlar. Ayda en fazla 30 TL, bir yıllık toplam süre içinde ise en fazla 150 TL Bonus kazanmak mümkün oluyor.

Emekli maaşı aktarımı yaptırmak isteyenler Denizbank şubelerine müracaat ederek bu işlemi gerçekleştirebiliyorlar. Emekliler aynı zamanda e-devlet sitesi üzerinden de banka değişikliği işlemini yapabiliyorlar. E-devlet sitesini kullanabilmek için PTT şubelerinden şifre almak gerekiyor. Denizbank Emekli Bankacılığı sistemi emeklilere pek çok kolaylıklar ve hizmetler sunuyor. Bunlar arasında emeklilere özel düşük maliyetli kredi kampanyaları da var.

Hiç yorum yok: