75000 TL Kredi Akbank Sonbahar Kampanyası Cazip Faiz

Akbank Sonbahar kredi kampanyası ile 75.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. Üstelik çok cazip koşullar ve uygun faiz oranları ile. Kampanyanın aylık faiz oranı % 1.09. 60 ay vadeli olarak kullanılabilen Akbank Sonbahar Kredisi yüksek kredi kullanma limitiyle dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında 75 Bin Liraya kadar kredi kullanılabiliyor. Kampanyada tüm vadeler ve tutarlar için aynı kredi kullandırım ücreti uygulanıyor. 159 TL olarak hesaplanan kredi kullandırma ücreti vadeye ve çekilecek kredi tutarına göre değişmiyor.

Akbank'ın Sonbahar Kredisi kampanyası 30 Eylül 2013 tarihine kadar kredi kullanıcılarını bekliyor. Kredi başvurusu yapanlara Akbank'ın bir sürprizi daha var: Bugün kredi kullananlar isterlerse ödemelerine 2014 yılında başlıyorlar. Kampanyada 3 ay erteleme imkanı sunuluyor. Böylece Eylül ayı içinde kredi kullanan bir müşteri dilerse ilk taksit ödemesini Ocak 2014 tarihinde yapıyor. Ertelemeli kredi ile kredi borçlarını ötelemek isteyenler için iyi bir fırsat oluşturan kampanyada 60 ay vadeli olarak 10 Bin Lira kredi çekenler aylık 2442 TL taksit öderken, 2.500 Lira kredi çekenler 60 Lira taksit ödüyor. Akbank kredi başvuruları bankanın şubelerinden yapılabildiği gibi Web Kredi aracılığıyla internet üzerinden de başvuru yapmak mümkün. Kredi başvurusu için kimlik belgesi, gelir belgesi ve yerleşim belgesi ya da son tarihli adres içeren abonelik gerektiren bir hizmetin faturası isteniyor.

2014 ödemeli Akbank Sonbahar Kredisi kampanyasında kredi üst limiti 75.000 TL iken azami vade 60 ay olarak belirlendi. Bunun dışında 24 ay, 36 ay ya da 48 ay gibi değişik vadelerde ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün.

Hiç yorum yok: