PES Premium Emlak Sistemi ile 119.000 TL’lik Daire 59.000 TL

Ev sahibi olmayı hayal ediyoruz ama çoğumuz için bu ulaşılmaz bir hayal durumunda. Birikimlerimiz yetersiz, banka kredileri ya ödeme gücümüzü aşıyor ya da istediğimiz tutarda kredi bulamıyoruz. Çoğu zaman tüm dış koşullar nedeniyle ev almak bir hayal olmaktan öteye gidemiyor. Şimdi yepyeni bir sistemle ev sahibi olmak artık bir düş olmaktan çıkıyor. Premium Emlak Sistemi, Yeşil Holding İnşaat Grubu projelerini tercih edenler için ev almayı kolaylaştıran çok çarpıcı bir projeyle ortaya çıkıyor. Premium Emlak Sistemi, kısaca PES Yeşil Projelerinin fiyatlarında inanılmayacak indirimlere imza atıyor. Yeşil İnşaatı yaptığı Innovia projelerinden tanıyoruz.

Şimdi Innovia projelerinden PES sistemi ile ev almaya karar verenler çarpıcı fiyatlarla karşılaşıyorlar. örneğin 119.000 TL’lik 1+1 daire 59.000 TL’ye alınabiliyor. Aynı şekilde 179.000 TL'lik 2+1 daire 89.000 TL'ye, 259.000 TL'lik 3+1 daire 129.000 TL'ye satın alınabiliyor. Banka kredisi kullanmadan, sadece 20.000 TL peşinat ödeyerek, 0 faizle ve % 1 KDV oranıyla satın alınan dairelerin geri ödemeleri tam 72 ayda yapılıyor.

Bu imkandan yararlanmak için aranan tek koşu var: Arkadaşlarınıza PES sistemini anlatmak ve onları PES sistemine üye yaparak aynı olanaklardan yararlanmalarını sağlamak. Referansınızla gelen her üye 5.000 TL tutarında indirim sağlıyor. Böylece her yıl 3 arkadaşınızı PES üyesi yaparak kazanacağınız indirimle 119.000 TL’lik 1+1 dairenizi 59.000 TL’ye alabiliyorsunuz. Referansla üye olan katılımcıların mutlaka Innovia projelerinden ev alması gerekmiyor, 24.000 TL’den başlayan fiyatlar ve kira geliri garantili Innovia Suites projelerinden birine yatırım yapması da yeterli oluyor. Innovia projeleri sadece oturma amaçlı değil,, kira getirisi elde etme amaçlı olarak da yatırım yapılan seçenekler sunuyor.

Türkiye'de hiç uygulanmamış, mantıklı ve herkese kazandıran mükemmel bir sistem olan Premium Emlak Sistemi (PES) ile tanışmak için Innovia satış ofisini ziyaret etmeniz yeterli. PES ile konut sahibi olmak ve düşük peşinat ve gerçek anlamda indirimli fiyatlarla, banka kredisiz, 0 faizli olarak uzun vadelerle geri ödeme yapmak artık mümkün.

Hiç yorum yok: