PTT Altın ile PTT İşyerlerinden ve İnternetten Gram Altın Satışı Başladı

PTT işyerleri ve internet sitesinden gram altın satın almak mümkün hale geldi. PTT'nin son yeniliği ile gram altın satın almak isteyen küçük tasarruf sahiplerine eşşiz bir hizmet sunmaya başladı. İstanbul Altın Rafinerisi işbirliği ve garantisiyle devam eden kampanya ile şimdi PTT işyerlerinden gram altın alınabiliyor. Bunun için yapılması gereken tek şey en yakın PTT şubesine uğramak. Özl ambalajlar içinde hazırlanmış İstanbul Altın Rafinerisi gram altın ürünleri hemen satın alınabiliyor. Altın satışı PTT veznelerinin yanısıra PTT'nin ATM'leri olan PTTmatik'lerden de yapılıyor. Dileyenler PTT veznelerinden dileyenler PTTmatiklerden gram altın satın alabiliyorlar.

PTT web sitesinde yer alan PTT AVM internet mağazasından da gram altın satın almak mümkün. İnternet mağazasında satılan gram altın ürünleri de özel ambalajı içinde ve İstanbul Altın Rafinerisi kalitesi ve güvencesiyle adresinize ulaştırılıyor. Hizmetin en güzel yanı kargonun ücretsiz olması. Adrese teslim olarak ücretsiz kargo hizmeti sunan PTT AVM internetten yapılan gram altın satışlarında peşin fiyatına 12 taksit avantajı sunuyor. PTT'nin internet mağazasından gram altın alanlar vade farkı ödemeden 12 taksit imkanından yararlanıyorlar. Sitede şu anda World Card'a peşin fiyatına 6 + 6 taksit, Bonus Card'a peşin fiyatına 12 taksit imkanı var.

PTT son yıllarda imajını tümüyle değiştirerek posta hizmetlerinin dışında pek çok hizmete de imza atmaya başladı. Fatura ödemelerinden kredi imkanlarına kadar pek çok hizmet PTT ve PTT Bank aracılığıyla sunuluyor. PTT'nin Türkiye'deki pek çok önemli bankayla gerçekleştirdiği işbirlikleri ile cazip koşullarla ihtiyaç kredisi fırsatları sunuluyor. PTT Kart ile PTT ATM'lerinden nakit avans çekimi yapılabiliyor. PTT ayrıca emekli maaşı ödemeleriyle de önemli bir eksikliği gideriyor ve ülkemizin dörtbir yanındaki emeklilere hizmet ulaştırıyor.

Hiç yorum yok: