Maximum Kart Okula Dönüş Kampanyası +4 Taksit 2 Ay Erteleme

Okula dönüş zamanı geldi, okulların açılmasına çok kısa bir süre kaldı. Maximum Kart okula dönüşü bir coşkuya dönüştürmek için kart sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıracak, ödemelerini hafifletecek bir kampanyaya imza attı. 'Okula Dönüş Coşkusu Maximum'da' sloganıyla başlayan kampanya 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Okulların açılması ülkemizde sadece öğrencilerin okula dönüşleri değil adeta günlük hayata yeniden dönüş anlamına geliyor. Nispeten masrafsız geçen yaz aylarının ardından gelen sonbahar yeni masraflar demek. Bütçeyi zorlayacak tüm bu masraflar için son yıllarda daha çok kredi kartı kullanılıyor.

Ülkemizin en çok tercih edilen kredi kartlarından olan Maximum Kart bu gerçeğin farkında olduğu için bu yıl da Eylül ayı ile birlikte gelecek harcamalar için kart sahiplerine yardımcı olmak istiyor. İş Bankası ve Ziraat Bankası müşterileri tarafından kullanılabilen Maximum Kart'ın Okula Dönüş kampanyası ile sadece kitap ve kırtasiye harcamaları için değil diğer pek çok sektördeki alışverişler için de fırsatlar sunuluyor.

Kampanya kapsamında bu ay sonuna kadar Maximum Kart kullanılarak yapılan giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, oyuncak, kitap ve kırtasiye harcamalarında artı taksit ve taksit erteleme fırsatı var. Buna göre Maximum anlaşmalı işyerlerinden tek seferde yapılacak 2 - 8 taksitli işlemlerde +4 taksit ve 2 ay taksit erteleme yapılıyor. +4 taksitle birlikte yapılabilecek en fazla taksit sayısı ise 12 olarak açıklandı. Maximum Kart sahiplerini Eylül ayı sonuna kadar +4 taksit ve 2 ay taksit erteleme fırsatı bekliyor. Maximum Kart'ın okulların açılışına özel Eylül ayı kampanyasından Maximiles kartları da yararlanabiliyor. Maximum Kart'ın kampanyası İş Bankası ve Ziraat Bankası Maximum kartlarına açık.

Hiç yorum yok: