Acil Nakit İhtiyacı Olana Akbank Kredili Mevduat Hesabı

Akbank'ın kredili mevduat hesabı Artı Para acil nakit ihtiyacı olanlara anında nakit para sağlıyor. Artı Para belirli bir limitle kredi kullanma imkanı tanıyan bir mevduat hesabı. Artı Para hesabı olanlar hesaplarına banka tarafından tanımlanmış limit dahilinde nakit kredi kullanabiliyorlar. Bunun için kredi başvurusu yapmak, belge getirmek, evrak peşinde koşmak ve başvuru sonucunu beklemek gerekmiyor. Akbank ATM'lerinden 7 gün 24 saat boyunca kolayca ve istenildiği zaman Artı Para kullanılabiliyor. Akbank şubelerinden de mesai saatleri içinde nakit olarak Artı Para çekilebiliyor.

Acil nakit ihtiyacı olanlar Akbank'ta kolayca nakit çözümü bulabiliyorlar. Artı Para başvurusu için mutlaka Akbank müşterisi olmak gerkmiyor. Akbank Artı Para ile 7 / 24 saat nakit çekilebiliyor. Para çekmek için hesapta para olması gerekmiyor. Hesaba tanımlanan kredi limitini aşmayacak şekilde Artı Para kullanılabiliyor. Artı Para limitinden bireysel kredi taksitleri, kredi kartı veya sigorta ödemeleri de yapılıyor. Böylece kredi taksitinin ödemesinin gecikmesi gibi sorunlar ortadan kalkıyor. Okul taksiti, kira, elektrik, su faturası gibi düzenli ödemeler için talimat verilmesi durumunda bu ödemeler de gecikmeden ve tarihi geçmeden Artı Para hesabından ödeniyor.

Artı Para çekmenin maliyeti ne kadar? Uygulanan faiz oranı ne? Akbank'ın kredili mevduat hesabı Artı Para ile nakit çekenler aylık % 2.12 faiz ödüyorlar. Ancak Artı Para'nın en iyi yönü sadece para kullanılan günler için faiz ödenmesi. Örneğin Artı Para çektiniz ve 7 gün sonra çektiğiniz tutarı ödediniz. Bu durumda sadece 7 günlük faiz ödüyorsunuz. Örnek vermek gerekirse 7 gün için 100 TL Artı Para kullananlar 58 kuruş, 30 gün için Artı Para kullananlar 2 Lira 55 kuruş faiz + vergi ödüyorlar. Artı Para ile kullanılan kredi ATM'lerden, Akbank şubelerinin veznelerinden geri ödenebiliyor. Ayrıca hesaba bir para girişi olduğunda borç otomatik olarak ödenmiş oluyor.

Artı Akbank Artı Para başvurusu bankanın web sitesinde yer alan kısa formu doldurarak yapılabiliyor. Akbank şubelerini ziyaret ederek Artı Para hesabı açtırmak da mümkün.

1 yorum:

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para garantisi
* 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
WhatsApp: +15184181390
Doğrudan posta:
creditfinancierhome@gmail.com