0 Faizli Taksitli Nakit Avans Halkbank Kredi Kartı Paraf'ta

'Ayrıcalıklar bu Paraf'ta' sloganıyla yola çıkan Halkbank'ın çok özel kredi kartı Paraf Kart Eylül ayı ile birlikte Sıfır Faizli Taksitli Nakit Avans dönemini başlattı. Paraf Kart'ın bu ayrıcalığından yararlanmak için son gün 30 Eylül. 200 TL ve 5.000 TL arasında ve tek seferde olmak üzere 6 vade ile taksitli nakit avans çekenler sıfır faiz ödüyorlar. 12 ve 18 taksitli olarak nakit avans işlemi yapanlar için ise % 0,89 faiz oranı uygulanıyor. Taksitli Nakit Avans işleminden ilk ekstreye yansıtılmak üzere % 3 + 3 TL nakit çekim ücreti alınıyor. Nakit avansın taksitleri ise ilk ekstrede değil, bir ay sonraki ekstrede görülebiliyor ve ödenmeye bu zamanda başlanıyor.

Halkbank Paraf Kart ile Taksitli Nakit Avans işlemi nasıl yapılır merak edenler için söyleyelim: Taksitli Nakit Avans işlemi Halkbank Şubeleri, ATM, İnternet Şubesi ve 444 0 400 Halkbank Dialog kanalları kullanılarak yapılabiliyor. ATM'den yapılan nakit avans çekimlerinde makinenin bir günlük para çekme limiti dahilinde nakit çekim yapılabiliyor. Taksitli nakit avans çekimi sadece bireysel müşteriler tarafından yapılabiliyor. Taksitli nakit avans çekenler işlemi iptal ettiremiyor ancak bir sonraki iş gününden itibaren Halkbank şubelerine giderek erken kapama yapabiliyorlar. Erken kapama işlemi sadece şube kanalıyla yapılabiliyor.

Taksitli nakit avans geri ödemeleri devam ederken müşterilerden hesap kesim tarihlerini değiştirmemeleri isteniyor. Taksitlerin ödenmemesi ya da kısmi ödeme yapılması durumunda ödenmemiş ana para bakiyesi üzerinden günlük olarak güncel nakit avans faizi işletiliyor. Bu durumda taksitin son ödeme tarihinden sonraki ödeme yapılmayan günler için faiz ödenmesi gerekiyor. 0 faiz uygulaması taksit tutarının son ödeme tarihine kadar tümüyle ödenmesi durumunda geçerli oluyor.

Hiç yorum yok: