Toplam 50 TL Bonus Okula Dönüş Kampanyası ile

Okulların açılması yaklaşıyor. Bonus Kart Eylül ayına ve sonbahar mevsimine 'Okula Dönüş' kampanyasıyla hızlı girdi. Bonus kredi kartı sahibi olanlar yaşadı, çünkü kampanya kapsamında birinci 75 TL'lik alışverişe 5 TL, ikinci 75 TL'ye 5 TL, üçüncü 75 TL'ye 5 TL, dördüncü 75 TL'ye 5 TL bonus verilirken kampanyanın asıl sürprizi ile beşinci 75 TL'lik harcamaya 30 TL bonus hediye ediliyor. Böylece toplam 50 TL bonus kazanılıyor. Bankalar son dönemlerde sadece akaryakıt şirketleriyle birlikte yaptıkları puan kampanyalarıyla tanınıyorlar. Bu kampanyanın özelliği ise sadece akaryakıt harcamalarıyla sınırlı olmaması ve market, giyim, kırtasiye veya akaryakıt istasyonlarında yapılacak harcamaları kapsaması. 30 Eylül tarihine kadar market, giyim, kırtasiye veya akaryakıt sektörlerinde gerçekleştirilecek harcamalar kazandırıyor. Dikkat edilmesi gereken tek şey harcamaların tek seferde 75 TL ve üzerinde olacak şekilde yapılması ve farklı günlerde gerçekleştirilmesi. Aynı günde yapılacak birden fazla yapılacak 75 TL ve üzeri market, giyim, kırtasiye veya akaryakıt harcamalarında sadece biri kampanyada geçerlilik kazanıyor.

Eylül ayına özel Bonus Okula Dönüş kampanyasından yararlanarak toplamda 50 TL bonus kazanmak için öncelikle kampanyaya katılma işlemini yapmak gerekiyor. Kampanyaya katılım işleminin yapılmasının ardından yapılacak harcamalar kampanya kapsamında bonus kazandırıyor. 50 TL'ye kadar bonus kazandıran Eylül ayı kampanyasına iştirak etmek için KAMPANYA" yazarak 3340'a kısa mesaj göndermek yeterli. Kime ait kartın kampanyaya katılmak için başvuru yaptığı cep telefonu numarası ile tespit edildiğinden kart sahibinin bankada kayıtlı cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerekiyor. Kampanyaya tüm Garanti Bonus kartları, Money ve Flexi kartlar dahil. Kazanılan bonuslar kartlara yüklenecek ve 4 Ekim ile 14 Ekim tarihlerinde sektör gözetmeksizin tüm alışverişlerde para yerine kullanılabilecek.

Birinci 75 TL'lik harcamaya 5 TL, ikinci 75 TL'lik harcamaya 5 TL, üçüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, dördüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, beşinci 75 TL'lik harcamaya 30 TL, toplam 50 TL bonus kazandıran Okula Dönüş kampanyasının yoğun ilgi görmesi ve iyi yorumlar alması bekleniyor. Televizyon reklamlarıyla da tanıtımına başlanan bonus kampanyasına Garanti Bonus'un yanısıra Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus kart sahipleri de katılabiliyor. Garanti Bonus kart dışındaki bankaların bonus kartlarının SMS katılım numaraları farklı olduğundan kendilerine ait numaralara SMS gönderilmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok: