Bayramlarda Taksit Ödetmeyen Kredi Denizbank'ta

Denizbank Cebimde Kredi kampanyaları yıllardır büyük ilgi görerek ve olumlu yorumlar alarak devam ediyor. Kredi başvurusunu bir cep telefonu uzuaklığına ve bir SMS kolaylığına indirgeyen öncü bankalardan biri olan Denizbank bu kez Kurban Bayramı öncesine rastlayan yeni Cebimde Kredi kampanyasıyla dikkat çekiyor. 'Kredi Deniz'den' sloganıyla ve sevimli ıssız ada ahalisiyle tanıdığımız Cebimde Kredi televizyon reklamları yine çekici bir reklam filmiyle ekranlara geliyor. Issız adanın mudavimlerinden Robinson Dede bir süre önce kızı Deniz'i Cuma'yla evlendirmek zorunda kalmış ve torunu Cumartesi doğmuştu. Bu reklamda torun Cumartesi'yi oldukça büyümüş ve dedesiyle bayram harçlığı pazarlığı yapar hale gelmiş görüyoruz. Sevimli torun Cumartesi 50 TL bayram harçlığında diretse de Robinson Dede'nin 20 TL'den fazla parası yok gibi gözüküyor. Ancak Robinson Dede Denizbank'ın yeni Cebimde Kredi kampanyasını duyunca torunla dede 35 TL'de anlaşıyorlar.

Denizbank'ın cep telefonundan ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı sunan pratik kredisi Cebimde Kredi başvuru kolaylığı ve hemen cevap alınmasıyla ön plana çıkıyor. 3280'e Cebimde Kredi başvurusu yapanlar 5 dakika içinde banka tarafından gönderilen SMS mesajıyla kredi onaylarını alıyorlar. Üstelik bu onay kredi ön onayı değil, kesin onay anlamını taşıyor.

Cebimde Kredi'ye başvuru yapmak son derece basit. KREDİM yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaramızı ekleyerek 3280'e göndererek Cebimde Kredi başvurusu yapmış oluyoruz. Kredi cevabı 5 dakika içinde yine aynı cep telefonuna geliyor.

Denizbank'ın yeni Cebimde Kredi kampanyası bu kez bayramdan önceye denk geldiği için ödeme planı bayramlara göre yapılan hoş bir sürprizle yapılmış. Şimdiye kadar olmayan bir uygulamaya imza atan Cebimde Kredi bayramlarda ödeme yaptırmıyor. Kredi vadesi boyunca bayramlara rastlayan aylarda kredi taksit ödemesi yapılmıyor. Ramazan ve Kurban bayramlarına rastlayan aylarda ödemesi olmayan Cebimde Kredi çok uygun koşullarla kullanılıyor.

Cebimde Kredi ile 60 aya kadar vadelerde, 30.000 TL'ye adar kredi kullanmak mümkün. Tek yapılması gereken KREDİM yazıp TC kimlik numarasını ekleyerek 3280'e SMS göndermek. Cebimde Kredi başvurusu bu kadar basit.

Hiç yorum yok: