Turuncu Yaz 2205'e SMS Gönder - Turuncu Hesap 9,75 Faiz Veriyor

Yatrımcıların ve düzenli para biriktirmek isteyenlerin gözdesi Turuncu Hesap, ING Bank'ın vade derdi olmayan ancak yüksek faiz getirisi sağlayan mevduat hesabı. Turuncu Hesap açtıranlar gecelik faizin avantajından yararlanıyorlar. Turuncu Hesaba istenildiği zaman para yatırılıyor, istenildiği zaman para çekiliyor. Günlük faiz işletilen Turuncu Hesap'ta faiz getirisi elde etmek için belirli vadelerle hesap açmak ve faizi kazanmak için vadelerin sona ermesini beklemek gerekmiyor. Vadesiz hesap gibi işleyen ama vadeli hesap gibi kazandıran Turuncu Hesap ile vadesiz mevduat hesabı ile yapılabilen tüm işlemler yapılabiliyor. EFT - Havale yapma imkanı da sunan Turuncu Hesap'ta EFT ve havale için ücret alınmıyor.

ING Bank'ta turuncu Hesap açtıranlar her zaman piyasa oranlarının üstünde rekabetçi yüksek faiz oranları ile kazanç sağlıyorlar. Ancak ilk kez Turuncu Hesap açtıranlar için bir de sürpriz var: Hoş Geldin Faizi. İlk 30 gün boyunca uygulanan faiz oranı şu anda 9,75. Küçük yatırımcıya ve tasarruf sahibine kazandırmayı temek hedef olarak kabul eden ING Turuncu Hesap 100 Bin Lira'ya kadar olan hesaplarda % 9,75 Hoş Geldin faizi uyguluyor. Yıllık olarak ve brüt olarak geçerli olan 9,75'lik Hoş Geldin faiz oranı ilk 30 gün boyunca geçerli oluyor. Ancak ilk 30 günün ardından yine yüksek faiz getirisi elde ediliyor. Şu an için bu oran 50 Bin Lira'ya kadar olan hesaplarda % 8, 100 Bin Lira'ya kadar olan hesaplarda % 8,5.

ING Bank Turuncu Hesap için başvuru yapmak da çok kolay. Şubelerden Turuncu Hesap başvurusu yapmak mümkün olduğu gibi cep telefonundan SMS göndererek de turuncu Hesap açılışı için başvuru yapılabiliyor. Cep telefonundan kısa mesaj göndererek Turuncu Hesap başvurusu yapmak için Turuncu yazıp 2205'e SMS atmak yeterli oluyor. Banka yetkilileri kısa süre içinde geri dönüş yapıyorlar. Cepten başvurunun yanında ING Bank'ın web sitesini ziyaret ederek, sitede bulunan kısa formu doldurup Turuncu Hesap başvurusu yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: