İçiniz Şişmesin ING Bank Dosya Masrafsız 10 Bin TL Kredi

Eylül ayı geldi, masraflar arttı. Eğitim masrafları ve diğer günlük ihtiyaçlar canınızı sıkmaya başlamış olabilir. Ancak ING Bank masraflar karşısında 'içiniz şişmesin' diyor ve yepyeni bir kredi kampanyasıyla karşımıza geliyor. ING Bank'ın son kredi kampanyası ile sonbahar ayları nakit yönünden sıkıntısız geçecek gibi. ING Bank Eylül kredi kampanyası startını verdi. Kredi kampanyası dahilinde dosya masrafsız 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kredi kampanyası ile ayda 139 Liradan başlayan taksitlerle 10 Bin Lira kredi kullanılabiliyor.

24 ay ile 60 ay arasında vade seçenekleri bulunan kampanyada 60 ay vadeli ING Bank kredisi kullananlar 10.000 TL kredi için ilk 12 ay boyunca aylık 139 Lira kredi taksidi ödüyorlar. Sonraki 12 aylık ödeme dönemlerinde aylık taksit tutarı yaklaşık % 30 oranında artıyor. Nakit sıkışıklığı için çözüm arayanlar için düşük taksitlerle başlayan kredi imkanı yüzleri güldürüyor.

ING Bank'ın 139 Liradan başlayan taksitlerle 10 Bin Lira ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular cep telefonu ile de yapılabiliyor. Kredi yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını yazıp ING’nin SMS kredi başvuru numarası olan 2205′e gönderenler kredi başvurusunu gerçekleştirmiş oluyorlar. ING Bank kredi SMS numarası olan 2205'e kısa mesaj atmak kredi başvurusu için yeterli oluyor.

ING Bank ihtiyaç kredileri için başvurularda herhangi bir belge istenmiyor. Sadece nüfus cüzdanı ile ING Bank şubesine gitmek yeterli oluyor. Krediler sabah saatlerinde başvuru yapılması durumunda kredi aynı gün içinde çıkıyor. ING Bank masraflar karşısında 'içiniz şişmesin' diyor ve Eylül ayında yoğunlaşan tüm masrafları karşılamak isteyenleri ING Bank şubelerine bekliyor. Krediye başvurunun en kolay yolu ise 2205'e SMS atmak.

Hiç yorum yok: