Günde 10 TL'ye 9000 TL Masrafsız Kredi Yapı Kredi'de

Günde 10 TL'ye 9.000 TL Masrafsız Kredi kampanyası başladı. Yapı Kredi Bankası'nın Eylül ayı kampanyası olan Günde 10 TL'ye 9.000 TL Masrafsız Kredi kampanyası daha önceki örnekleri gibi yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Banka daha önce de benzer kampanyalar düzenlemiş ve kredi müşterilerinden olumlu yorumlar almıştı. Eylül ayıyla başlayan yeni kampanyada bu kez günde 10 Lira'ya 9 Bin Lira ihtiyaç kredisi sunuluyor. Üstelik masrafsız olarak. Kredinin aylık faiz oranı % 1.07. 36 ay vadeli olarak kullanılabilen kredinin sigorta
masraf tutarı ise 49 TL olarak açıklandı.

Kampanya kapsamında 36 ay vadeli olarak 9.000 Lira kredi kullananlar ayda 314 TL kredi taksit geri ödemesi yapıyorlar. Bu da günlük 10 TL civarında bir geri ödeme anlamına geliyor.

Yapı Kredi Bankası'nın Eylül ayına özel yeni kredi kampanyasının en önemli özelliklerinden biri ise emeklilere yönelik. Emekliler kredi başvurusunun sadece nüfus cüzdanı ile yapılabilmesi. Kamu çalışanı kredi kullanıcıları ise nüfus cüzdanı ve kamu kimlikleriyle başvuru yapabiliyorlar.

Yapı Kredi'nin son kampanyasına başvurular internet üzerinden bankanın web sitesinde yer alan Kredi Şimdi'yi tıklayarak, en yakın Yapı Kredi Bankası şubesinden ya da ATM'sinden ve 444 0 444 numaralı Yapı Kredi telefon Bankacılığı numarasını arayarak yapılabiliyor. Ancak en pratik başvuru yöntemi kuşkusuz cep telefonu ile başvuru. Cep telefonu aracılığıyla SMS göndererek kredi başvurusu yapmak isteyenlerin BİREYSEL yazdıktan sonra boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını ve yine bir boşluktan sonra aylık net gelirlerini yazıp 4411'e göndermeleri yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: