Paraf ile 18 Aya Kadar Sonradan Taksit

Halkank'ın ayrıcalıklı kredi kartı Paraf'la 50 TL ve üzeri alışverişlerde sonradan taksit ayrıcalığı var. Paraf Kart kullanılarak peşin olarak yapılan ödemeler sonradan taksitlendirilebiliyor, hem de 18 aya kadar taksit yaptırmak mümkün oluyor.

Kredi kartının en büyük avantajlarından biri de sunduğu taksit imkanları. ama bankaların tüm işyerleriyle ve her zaman devam eden anlaşmaları olmuyor. Bu nedenle kredi kartı ile almak istediğimiz her ürün için o an taksit imkanı var olmayabiliyor. Bazı mağaza ve alışveriş merkezlerinde ise düşündüğümüzden ve beklentimizden daha az sayıda taksit imkanı sunuluyor. 3,6,9,12,15,18 ay taksit seçenekleri sunuluyor ve 50 TL ve üzerü tüm alışverişler taksitlendirilebiliyor. Yurtdışı alışverişlerde bu tutar 25 Amerikan Doları.

Şimdi peşin alışverişleri uygun maliyetle taksitlendirmek için Paraf Kart'ta sonradan taksit yaptırma imkanı var. Buna göre yaptığımız ödemeleri 18 aya kadar taksite böldürmek mümkün. Sonradan taksitlendirme işlemi Halkbank şubelerinden, Halkbank internet şubesinden 444 0 400 Halkbank Dialog’u arayarak yapılabiliyor. Tek yapmanız gereken yaptığınız peşin ödemenin kaç taksitle geri ödenmesini istediğinizi bildirmek.

Sonradan taksitlendirmenin maliyetinin ne kadar olacağını merak edenler için de söyleyelim. Paraf Kart sonradan taksitlendirme işlemlerinde taksitlendirilmek istenen tutarının belirli bir yüzdesi ücret olarak alınıyor. Sözkonusu komisyon tutarları taksit tutarlarına göre şu yüzdeler üzerinden hesaplanıyor: 3 taksit için % 1,50, 6 taksit için % 2,50, 9 taksit için % 3,50, 12 taksit için % 4,50, 15 taksit için 5,50, 18 taksit için % 6,50. İşlem ücreti ilk kredi kartı ekstresine bir defada yansıtılıyor. Sonbaharda da ayrıcalıklar paraf'ta olmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok: