Garanti Kurban Bayramı Kredisi 0.79 Faiz ve 79 TL'den Başlayan Tahsis Ücretli

Garanti Bankası Kurban Bayramı Kredisi kampanyası başladı. Banka bayram kredileri mevsimini bu yıl biraz erken açtı ve bu konudaki öncülüğünü yine hiçbir bankaya bırakmadı. Garanti Bayram Kredisi bu kez % 0.79 faiz oranıyla geliyor. Kredi 60 aya kadar vadelerde kullanılabiliyor ve tahsis ücreti 79 TL'den başlıyor. Bayram Kredisi kampanyasının internet sitesindeki tanıtımları bankanın resmi sayfasında başladı. Televizyon reklamlarıyla da kampanyanın destekleneceği tahmin ediliyor. Bakalım Garanti 2013 Kurban Bayramı Kredisi'nin televizyon reklamları bu yıl da bankanın sevimli animasyon karakterleriyle mi gerçekleşecek.

2013 yılı için Kurban Bayramı menziline girdiğimiz şu günlerde sonbahar mevsimi de kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. İlk ve orta dereceli okullarda yeni öğretim yılının başlaması aileleri masraflar konusunda da endişelendirmeye başladı. Garanti Bankası Bayram Kredisi tam zamanında imdada yetişmiş gibi gözüküyor. Kampanya Kurban Bayramı'na yönelik olarak düzenlenmiş olsa da Eylül ve Ekim aylarıyla beraber artan sonbahar masraflarına da merhem olacak.

Kredi kampanyası kapsamında aylık % 0.79'dan başlayan faiz oranı uygulanıyor. Kredi tahsis ücreti de kredi tutarına ve vadeye göre değişiklik gösteriyor. 9 ay vadeli olarak 3.000 TL Bayram Kredisi almak isteyenler % 0.79 aylık faizi ve 79 TL kredi tahsis ücreti öderlerken bu rakam örneğin 10.000 TL kredi için 36 ay vadede geçerli olan aylık faiz oranı % 1.09, kredi tahsis ücreti ise 250 TL. 30.000 Tl bayram Kredisi almak isteyen ve 60 ay vadeyi seçenler için de aylık % 1.09 faiz ve 250 TL kredi tahsis ücreti uygulanıyor.

Garanti Bankası Bayram Kredisi başvurusu sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Kredi başvurularında nüfus cüzdanı dışında başka bir belge aranmıyor. Bankanın web sitesi üzerinden kredi başvurusu yapmak da mümkün.

Hiç yorum yok: