Akbank'tan Okul İhtiyaçları için Pekiyi Kredi

Tüm eğitim harcamaları için kolayca kullanılan Akbank Pekiyi Kredi okulların açıldığı şu günlerde çocukları olanların imdadına yetişti. Eylül ayı okulların açılmasıyla birlikte okula dönüş sevincini yaşatıyor ama okul ve eğitim masraflarını da beraberinde getiriyor. Okul ücretlerinden okul servis ulaşım giderlerine, defter, kalem, kitap gibi kırtasiye masraflarından okul için forma ve giyim masraflarına kadar pek çok eğitimle ilgili masraf velileri düşündürmeye başlıyor. Kredi imkanlarının genişlediği son dönemlerde masraflar sorun olmaktan çıkıyor. Akbank'ın 2 Eylül'de başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar okul ihtiyaçlarına yönelik kredi kampanyası öğretim masrafları için nakit arayanlara iyi bir kredi kullanma imkanı sunuyor.

Akbank'ın okul masrafları kredisi aynı zamanda chip-para hediyeli. Pekiyi kredisini kullanan ve aynı zamanda Akbank'tan Axess kredi kartı ya da debit kartı olanlar 150 TL chip-para kazanıyorlar. En az 5.000 TL tutarında Pekiyi Kredi kullananlar 150 TL chip-parayı hak ediyorlar. Kazanılan chip-para tutarı ekim ayı içinde kredi kartına ya da debit karta (banka kartı) yükleniyor.

Akbank Pekiyi Kredi okul ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarlandığı için kredi başvurusu aşamasında öğrencinin kimlik ya da karne fotokopisi talep ediliyor. Kredi öğrencinin masraflarını karşılayan kişiler tarafından kullanılabiliyor.

Kredi faiz oranı aylık % 1.07 olarak uygulanırken, 60 ay vadeye kadar istenilen vadede kredi kullanmak mümkün oluyor. Kampanyada standart olarak 225 TL kredi kullandırım ücreti sözkonusu. Buna göre 10 Bin Lira kredi kullanan bir veli 60 ay geri ödeme seçeneğinde ayda 240 TL taksit ödüyor.

Hiç yorum yok: