BİREYSEL Yaz 4411'e Gönder Süper Kredi

Yapı Kredi Bankası’nın Süper Kredi kampanyalarına Ramazan dolayısıyla bir yenisi eklendi: Bayrama Özel Kredi kampanyası. Yapı Kredi Bankası Bayrama Özel Kredi için başvurular başladı. Kampanyada düşük faiz oranları dikkat çekiyor ve dosya masrafı yok. Dosya masrafsız kredi kullanmak isteyenler için mükemmel bir kredi fırsatı sunan Yapı Kredi Bayram Kredisi 10 Bin Lira’ya kadar alınabiliyor. Kredi 12 ay vadeli olarak kullandırılıyor ve 12 eşit taksitle geri ödeniyor. Aylık faiz oranının % 0.99 olduğu kredi kampanyasında dosya masrafı yok. 10.000 TL kredi için ortalama 29 TL civarında yıllık hayat sigortası primi ödeniyor. Bunun yanında kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler ile birlikte Süper Bayram Kredisi'nin aylık maliyet oranı % 1.23 olarak hesaplanıyor. 10 Bin Lira Bayram Kredisi kredisi kullananların ödeyecekleri aylık taksit tutarı 899 Lira oluyor.

Yapı Kredi Bayram Kredisi başvurusu cep telefonundan, internetten ve bankanın şubelerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Ramazan Bayramına Özel Süper Kredi kampanyasına cepten başvuru yapmak isteyenler BİREYSEL yazıp 4411'e SMS atarak kampanyaya başvuru yapmış oluyorlar. Yapı Kredi şubelerinden ve bankanın internet sitesinde yer alan KREDİ ŞİMDİ başvuru kısmından ya da Kredi Şimdi web sitesinden başvuru yapılabiliyor. Bankanın internet sitesi Online Chat ile ayrıntılı bilgi hizmeti de sunuyor. Bayrama özel ihtiyaç kredisi başvurusunda emekli müşterilerden sadece nüfus cüzdanı, kamu çalışanlarından ise nüfus cüzdanı ve kamu kimlik belgesi isteniyor.

Bankanını diğer ihtiyaç kredisi kampanyaları da son hızla devam ediyor. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi arayanlara % 0.54′den başlayan faiz oranlarıyla kredi seçenekleri sunuyor. Kredi seçenekleri arasında faizsiz peşin komisyonlu, düşük faizli ve düşük komisyonlu ya da masrafsız krediler de var.

Hiç yorum yok: