Odeabank Bank'O Card yıllık kart ücreti olmayan kredi kartı

Ülkemizle yeni tanışan bankalardan Odeabank birbirinden cazip kredi, kredi kartı ve yatırım ürünleri sunmaya ve şube sayısını artırmaya devam ediyor. Şimdi Odeabank'ın Bank'O Card'ı ile tanışanlar yıllık kart ücreti ödemiyorlar. Banka kartı seçeneği de olan Bank'O Card kredi kartı olarak değişik seçenekler sunuyor. Bunlar arasında Classic, Gold ve Palnitum kart türleri var. Her kart türü sahibine değişik avantajlar sağlıyor.

Kredi kartları dünyasına hızlı adım atan Bank'O Car yıllık kart ücreti olmayan, yepyeni bir kredi kartı. Bank'O Card sadece yurtiçinde, yurtdışında ve internette kolay ve güvenli alışveriş imkanı sunan bir kart değil. Odeabank Bank'O Card aynı zamanda "nakit avans" ve "taksitli avans" ürünleri ile de hizmet sunuyor. Nakit ihtiyaçlarına cazip oranlarla cevap veren Bank'O Card gerçekleştirdiği sürpriz kampanyalarla avantajlar sağlıyor. Yıllık kart ücreti olmayan bir kredi kartı arayanlar bugünlerde en yakın Odeabank şubesine uğrayarak ayrıcalıklı kredi kartı Bank'O Card'la tanışıyor. Bank'O Card başvurusu yapmak için mutlaka Odeabank şubesine gitmek gerekmiyor. Odeabank kredi kartı Bank'O Card başvurusu şubelerin yanısıra 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezinden, Odeabank web sitesi veya İnternet Bankacılığından da yapılabiliyor. ancak en kolay başvuru yolu cepten başvuru olsa gerek. Dileyeneler Odebank kredi kartı Bank’O Card başvurusunu kısa mesaj metnine BANKO yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numaralarını yazıp 8444’e SMS göndererek de yapabiliyorlar.

Bank'O Card'ın belirgin özellikleri ve avantajlarını yinelersek: Bank'O Card için yıllık üyelik ücreti ödenmiyor, cazip oranlarla nakit avans ve taksitli avans çekilebiliyor. Üstelik Bank'O Card ek kart çıkartma imkanı da sağlıyor.

Odeabank'ın kredi kartı Bank'O Card sahipleri şifrelerini de kolaylıkla alabiliyorlar. Kart şifresi almak için cep telefonunun kısa mesaj bölümünr SIFRE yazıp boşluk bıraktıktan sonra belirleyeceğiniz 4 haneli şifrenizi yazarak boşluk bırakıp kartınızın arkasında imza bandının üzerindeki 7 haneli numarayı da ekleyerek 8444'e SMS atmak yeterli oluyor. Cep telefonu ile şifre almayı tercih etmeyenler 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi'ni arayarak ya da Odeabank İnternet Bankacılığı'nı kullanarak kredi kartı şifrelerini kolaylıkla alabiliyorlar.

Bank'O Card kredi kartı dönem borcu ekstre ödemeleri Odeabank şubeleri ve ATM'lerinin yanısıra PTT şubelerinden de yapılabiliyor. Ayrıca 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi ve Odeabank İnternet Bankacılığı aracılığıyla ya da Havale / EFT yaparak kart borcu ödemesi yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: