İki Bayram Arası Ödeme Olmaz Diyen TEB Kredisi

TEB 'İki bayram arası ödeme olmaz' dedi ve 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi kampanyasının startını verdi. Selahattin Çakaler bu kez iki yanına aldığı Bayram'larla TEB Hanım'ın karşısına çıkıyor. Ama TEB Hanım'ın Ramazan ayı için bir müjdesi var: İki bayram arası ödemesi olmayan yeni TEB kredi kampanyası. Televizyon reklamlarının gülümsenerek izlendiği kampanya kapsamında 3 ay erteleme seçeneğiyle kredi kullananlar Bayram Kredilerini Temmuz ya da Ağustos ayı içinde alıyorlar ve geri ödemelerini Kurban Bayramı sonrasına öteliyorlar.

TEB Ramazan Bayramı Kredisi 3 ay erteleme seçeneğinin yanı sıra dosya masrafsız olarak sunuluyor. Dosya masrafının olmadığı kredi fırsatından yararlananlar aynı zamanda % 1.09 olan düşük faiz oranı ile kredi kullanmış oluyorlar. Kampanya kapsamında 36 ay vadeli olarak Bayram Kredisi kullanılabiliyor. Örnek olarak 36 ay vadeli 10 Bin Lira Bayram Kredisi alan bir kredi müşterisi aylık 350 TL sabit taksit ödemesi yapıyor. Kredinin 3 yıla uzanan vade süresi bütçeyi rahatlatırken geri ödemeyi kolaylaştıran bir unsur oluyor.

TEB bayram Kredisine başvurmak için TC kimlik numarasını kısa mesaj olarak 4466'ya göndermek yeterli. SMS ile başvurunun yanında TEB şubelerinden, TEB internet sitesinden ve 0 850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Bankacılığı servisini kullanarak Bayram Kredisi başvurusu yapmak mümkün. TEB Bayram Kredisi dosya masrafsız ve dilenirse 3 ay ertelemeli olarak kefil şartı aranmadan, düşük faiz oranı ve 36 aya varan uzun vadelerle kolayca alınabiliyor.

Hiç yorum yok: