Yapı Kredi 10000 TL Masrafsız Süper Bayram Kredisi

Yapı Kredi Bankası'nın Süper Kredi kampanyalarıyla tanışmayan yok. Ramazan Bayramı'na özel Süper Kredi kampanyasının da startı verildi. Kampanya kasamında 10.000 TL Bayram Kredisi 12 ay vadeye kadar % 0,99 faiz oranıyla dosya masrafsız olarak kullanılıyor. Sigorta masrafının 29 TL civarında olduğu kredide aylı kredi maliyet oranı % 1,23 olarak gerçekleşiyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken bankaların Bayram Kredisi yarışı hızlandı. Düşük faiz oranlı iyi bir Bayram Kredisi arayanlar ve dosya masrafı ödemek istemeyenler bu Ramazan Yapı Kredi'yi tercih ediyorlar. Yapı Kredi Bankası 10.000 Lira Bayram Kredisi için 12 ay vadede aylık % 0,99 faiz oranı uyguluyor, dosya masrafı ya da kredi kullandırma ücreti alınmıyor. Sadece düşük tutarlarda bir yıllık hayat sigortası primi ödenmesi gerekiyor.

Yapı Kredi Bankası'nın Ramazan Bayramına özel kredi kampanyasının televizyon reklamları ile tanıtımına başlandı. Her yıl her iki bayramda da ilgi gören Yapı Kredi Bayram Kredisi bu yıl da olumlu tepki ve yorumlar alacak gibi gözüküyor. Kredinin dosya masrafsız olarak kullanılması ve faiz oranlarının düşük olması en büyük avantajı. Kredi başvurusu için emekli müşterilerden sadece nüfus cüzdanı isteniyor. Kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kimliklerini göstererek Bayram Kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Şeker tadında bir bayram yaşamak isteyenler bu yıl da Yapı Kredi Bankası'nın kredi kampanyasına ilgi göstereceğe benziyor. Bayram Kredi başvurusu Yapı Kredi şubelerinden yapılabildiği gibi bankanın internet sayfasından da kolaylıkla gerçekleşebiliyor.

Hiç yorum yok: