Vakıfbank Taktik Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi

Vakıfbank diğer bankalarda bulunan kredi kartı borçlarını rahatça ödeyebilmek için Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi veriyor. Uygun faiz oranlarıyla sunulan kredi eşit taksitli ödeme seçenekleriyle ya da değişken taksitli ödeme planıyla geri ödenebiliyor. 18 aya varan uzun vadelere yayılarak kolaylıkla geri ödeme imkanı sunan Vakıfbank Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi maksimum 20.000 TL için kullanılabiliyor. Kredi istenirse 3 ay ertelemeli olarak tercih edilebiliyor.

Vakıfbank Taktik Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi sabit faiz oranı uyguluyor ve faiz oranı aylık % 1,08. Vakıfbank Taktik kredilerinden biri olan Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi 3 aydan 18 aya kadar taksit imkanı sunuyor. Vakıfbank’ın bu kredisini kullananların ödeyecekleri kredi tahsis ücreti 210 TL olarak uygulanıyor. Banka hayat sigortası için 1 yıllık ortalama 34 TL prim ücreti uyguluyor.

Vakıfbank Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi ile ödenmesi zorlaşan ve yüksek faizlerle her gün daha da artan kredi kartı borçlarına kalıcı ve etkili bir ödeme fırsatı sunuyor. Uygun faiz oranları ile Vakıfbank'a transfer edilen kredi kartı borçları Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi ile 18 aya varan vadelerde kolayca ödeniyor. Kredi kartı borçları sizin için de altından kalkılamaz bir yük haline geldiyse Vakıfbank Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi kullanmak için en yakın Vakıflar Bankası şubesinin kapısından adım atmanın zamanı geldi demektir.

Hiç yorum yok: