Bonus Ramazan Kampanyası ile 50 TL Hediye Bonus

Bonus Kart Ramazan kampanyası toplamda 50 TL bonus hediye kazandırıyor. Kampanya market, akaryakıt ve restoran harcamalarında geçerli. 11 Ağustos'a kadar farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 75 TL ve üstü market, akaryakıt ya da restoran harcaması bonus kazandırıyor. İlk harcama 5 TL, ikinci harcama 5 TL, üçüncü harcama 5 TL, dördüncü harcama 5 TL bonus kazandırıken beşinci harcamayı yapanlara tam 30 TL bonus hediye ediliyor. Böylece toplamda 50 Liraya kadar bonus kazanma şansı var. 4 alışveriş ayrı ayı 5 TL bonus kazandırırken son ve 5. alışveriş tek başına 30 TL bonus kazandırıyor.

Bonus Ramazan kampanyasından hediye bonus kazanmak için harcamalara başlamadan öncelikle kayıt yaptırmak gerekiyor. Kampanyaya kayıt olmak için Garanti Bonus kartı olanların RAMAZAN yazıp 3340'a kısa mesaj göndermesi yeterli oluyor. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç Kart kullanıcılarının harcama yapmadan önce "EVET RAMAZAN' yazarak kartlarının son 6 hanelerini 3340'a SMS atmaları isteniyor. SMS'nin müşteri adına bankada kayıtlı olan cep telefonundan gönderilmesi gerekiyor.

Aynı gün içinde birden fazla 75 TL ve üzerinde yapılan alışverişlerin bir tanesi kampanyaya dahil ediliyor. Peşin ya da taksitli olarak yapılan alışverişler fark gözetmeksizin kampanyadan yararlanabiliyor.

Kampanyaya Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus kartı olanlar da katılabiliyor. Bu kart sahiplerinin SMS gönderecekleri numara Garanti Bonus'tan farklı. Buna göre "RAMAZAN" yazıp Deniz Bonus için 3280'e, TEB Bonus için 4616’ya, Şeker Bonus için 7353'e, ING Bonus için 2205'e SMS atmak gerekiyor. Türkiye Finans Happy sahipleri ise kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222’ye, ABank Bonus sahipleri 4055’e, Tekstilbank Bonus sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 05327524404’e SMS göndererek Bonus Ramazan kampanyasına katılabiliyorlar. PTT Bonus kartı olanların ise kampanyaya katılmak için SMS göndermeleri gerekmiyor.

Hiç yorum yok: