CardFinans Ramazan Kampanyası 75 TL ParaPuan

CardFinans Ramazan kampanyası 'Ramazanda Herkese Bi' CardFinans Lazım!' sloganıyla başladı. Televizyon reklamlarını izlemeye başladığımız ParaPuan kampanyası ile 11 Ağustos tarihine kadar CardFinans ile yapılacak gıda alışverişleri 75 TL ParaPuan kazandırıyor. Tek seferde yapılacak 4 adet 75 TL ve üzeri gıda alışverişine 75 TL ParaPuan hediye edilen CardFinans kampanyası şimdiden çok olumlu yorumlar almaya başladı. Dikkat etmemiz gereken birşey var: CardFinans ile harcama yapmaya başlamadan önce kampanyaya kayıt işlemini yapmak gerekiyor. Kayıt için RAMAZAN yazıp 2273'e kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. Bunun yanısıra 0850 222 0 900 ve IVR kanalları ile de kayıt olunabilir. SMS atarak kayıt yaptırmak için bankada kayıtlı cep telefonundan SMS gönderilmesi gerekiyor.

RAMAZAN yazıp 2273'e gönderdikten sonra kayıt işleminin gerçekleştiğine dair teyit mesajı geliyor. Banka tarafından gönderilen bu teyit mesajını aldıktan sonra harcama yapılmaya başlanabilir. Sadece kayıt yaptırdıktan sonra yapılan alışverişler kampanyada geçerli oluyor ve ParaPuan kazandırıyor.

CardFinans Ramazan kampanyasında ParaPuan kazanmak için 4 adet gıda alışverişi yapılmalı, her alışverişin tutarı 75 TL ve üzerinde olmalı, her alışveriş tek çekim olarak yapılmalı. Harcamaların Finansbank POS'larından yapılması bir zorunluluk yok.

dördüncü alışverişin ardından kazanılan ParaPuan'lar kredi kartına yüklenecek ve 21 Ağustos'a kadar kullanılabilecek. Kampanyaya market, bakkal, kasap, şarküteri ve benzeri tüm gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerleri dahil olmakla birlikte restoran harcamaları kampanyada değer kazanmıyor. Alışverişler internet üzerinden de yapılabiliyor.

Aynı gün içinde aynı iş yerinde birden fazla alışveriş yapılırsa ilk yapılan 75 TL ve üzeri alışveriş kampanya kapsamında ParaPuan kazandırıyor. Ek kartlar ve tüm bireysel kredi kartları kampanyaya katılabiliyor. Ek kartlarla yapılan alışverişler sonucu kazanılan ParaPuan'lar asıl karta yükleniyor, aynı müşteriye birden fazla kredi kartıyla alışveriş yapılırsa kazanılan ParaPuan tutarı son alışverişn yapıldığı karta yükleniyor.

Yurtdışındaki harcamalar, taksitli alışverişler ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değer kazanmıyor. Banka kartları ve ticari kredi kartları kampanyadan yararlanamıyor. Kampanya ile müşteri bazında en fazla 75 TL ParaPuan kazanılabiliyor.

Hiç yorum yok: