Akbank’ın Yeni Kredi Kampanyası ile Yüzde 0.85 Faizli Kredi

Akbank’ın düşük faizli kredi kampanyaları yaz aylarında da devam ediyor. Yaz boyunca devam etmesi beklenen ve tanıtımlarını Akbank'lı ikizlerin yaptığı yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla Akbank’a gelenler % 0.85'den başlayan faiz oranıyla kredi kullanma fırsatından yararlanıyorlar.

Akbank’ın düşük faiz imkanı sunan kredi kampanyası ile örneğin 10.000 TL ihtiyaç kredisi 199 TL dosya masrafıyla 24 ay, 36 ay veya 60 ay vadeyle kullanılabiliyor. Vadeler için uygulanan faiz oranı sırasıyla 24 ay için % 0.85, 36 ay ve 60 ay için % 0.90. Kampanya Haziran ayı sonuna kadar geçerliydi, ancak olumlu yorumlar alması ve büyük ilgi görmesi sebebiyle Temmuz ayında da devam etmesi bekleniyor. Akbank’ın düşük faizli kredi kampanyasına katılmak isteyenler nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi, on döneme ait abonelik gerektiren bir fatura ya da ikametgah belgesi ve maaş bordrosu ile başvuru yapabiliyorlar. Akbank şubelerine başvuru yapılabileceiği gibi WebKredi’den başvuru yapmak da mümkün. Maaşlarını Akbank’tan alanların gelir belgesi sunmaları gerekmiyor.

Akbank Yaz kredi kampanyası ile 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar 24 ay vadede ayda 472 TL taksit ödüyorlar. Kampanya ile maksimum 60 aya kadar vade yapılıyor. Düşük faizli kredi kampanyasında Akbank kredi kullanımında gerekli görmediği sürece kefil istemiyor. Kredi kullananlara yapılan hayat sigortası yıllık primi kredi tutarının binde 10,63′ü oranında ve 10.000 Lira kredi için yıllık prim ortalama olarak 116 TL civarında gerçekleşiyor.

Akbank kredi kampanyaları halk arasında en çok tercih edilen ve vatandaştan devamlı olumlu yorum ve tepkiler alan kredi kampanyaları olarak ön plana çıkıyor. Akbank'ta pek çok kredi seçeneği bulunuyor. Akbank'a gelenler değişik tutarlarda, değişik vadelerde ve kişiye özel tercih edilebilen ödeme koşullarıyla düzenlenmiş ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanıyorlar.

Hiç yorum yok: